Tekirdağ 2023-2024 futbol sezonunda başlayan U12 Minikler Şenliği müsabakalarında 2. hafta oynandı.

A Grubu’nda Tekirdağ İdman Yurduspor, Tekirdağ Gücüspor, Tekirdağspor, Tekirdağ Gündoğduspor, Kumbağspor ve 100. Yılspor yer alıyor.

100.YIL 9 GOL ATTI
A Grubu’nda 2. hafta maçında 3 puanlı lider Tekirdağ Gücüspor, 3 puanla 2. basamakta yer alan Kumbağspor ile kozlarını 13 Kasım Sahası’nda paylaştı. Müsabakayı Tekirdağ Gücüspor 2-0 kazanarak 6 puanla liderliğe yükseldi.        
Bir diğer 3 puanlı 3. sıradaki ekip olan 100. Yılspor ile puansız olarak 5. basamakta bulunan Tekirdağspor 13 Kasım Sahası’nda karşılaştı. 100. Yılspor rakibine acımadı ve maçı 9-0 kazandı. 100. Yılspor 6 puanla 2. basamakta yer alırken, Tekirdağspor puansız olarak 6. sırada kaldı.  
Grubun son maçında ise puansız 4. sıradaki Tekirdağ İdman Yurduspor ile puansız 6. sıradaki Tekirdağ Gündoğduspor 13 Kasım Sahası’nda karşılaştı. Tekirdağ İdman Yurduspor mücadeleden 8-1 galip ayrılarak 3 puanı kaptı ve 3. sırada yer aldı. Tekirdağ Gündoğduspor ise puansız olarak 5. sırada yer aldı.    

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği A Grubu 2. Hafta Sonuçları

Tekirdağ İdman Yurduspor 8-1 Tekirdağ Gündoğduspor
Tekirdağspor 0-9 100. Yılspor
Tekirdağ Gücüspor 2-0 Kumbağspor

KAPIŞMANIN GALİBİ SÜLEYMANPAŞA NAMIK KEMAL OLDU
B Grubu’nda Süleymanpaşa Namık Kemalspor, Tekirdağ Beden Eğitimi Set Spor, Kazanderespor, Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor, Büyük Çınarlıspor ve Akçeşmespor mücadele ediyor.

B Grubu’nda 2. hafta maçında ise 3 puanlı lider Akçeşmespor ile puansız olarak 4. sırada yer alan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor karşılaştı. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan mücadeleyi Akçeşmespor 6-1 kazanmasını bildi. Akçeşmespor 6 puanla lider olurken, Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor puansız olarak 6. sırada kaldı.
Grubun bir diğer maçında 3 puanla 2. sırada yer alan Tekirdağ Beden Eğitimi Set Spor ile 3 puanlı bir diğer ekip olan Kazanderespor kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaştı. Mücadeleyi Tekirdağ Beden Eğitimi Set Spor 5-2 kazanarak 6 puanla 2. sıradaki yerini korudu. Kazanderespor ise 3 puanla 3. sırada yer aldı.
Son maçta ise puansız iki ekibin mücadelesinde 5. basamaktaki Büyük Çınarlıspor ile 6. sıradaki Süleymanpaşa Namık Kemalspor karşı karşıya geldi. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan ve oldukça çekişmeye sahne olan mücadeleyi Süleymanpaşa Namık Kemalspor 4-3 galip tamamlamasını bildi. Süleymanpaşa Namık Kemalspor 3 puanla 4. sırada yer alırken, Büyük Çınarlıspor puansız olarak 5. basamakta yer aldı.  

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği B Grubu 2. Hafta Sonuçları

Süleymanpaşa Namık Kemalspor 4-3 Büyük Çınarlıspor
Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 1-6 Akçeşmespor
Tekirdağ Beden Eğitimi Set Spor 5-2 Kazanderespor

C GRUBU’NDA GOL YAĞMURU
C Grubu’nda Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor, Marmaraereğlisi Belediyespor, Tekirdağ Yılmaz Spor Kulübü, Aslan Yıldızspor, Atletik Yıldızspor ve Şarköyspor yer alıyor.

C Grubu’nun 2. haftasında 3 puana sahip lider Aslan Yıldızspor, 3 puanla 3. basamakta yer alan Şarköyspor ile karşılaştı. Karadeniz 2 Nolu Saha’da oynanan müsabakada Aslan Yıldızspor şov yaptı ve rakibine gol yağdırdı. Mücadeleyi Aslan Yıldızspor 10-2 kazanarak 6 puanla zirvedeki yerini korudu. Şarköyspor ise 3 puanla 4. sırada yer aldı.  
Bir diğer müsabakada 3 puanla 2. sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ile puansız olarak 6. sırada yer alan Tekirdağ Yılmaz Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Karadeniz 2 Nolu Saha’da oynanan müsabakayı Marmaraereğlisi Belediyespor şova dönüştürdü ve maçı 9-0 galip tamamladı. Marmaraereğlisi Belediyespor 6 puanla 2. sırada yer alırken, Tekirdağ Yılmaz Spor Kulübü puansız olarak 6. sırada kaldı.
Grubun son maçında ise puansız olarak 4. sırada yer alan Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor, puansız olarak 5. basamakta yer alan Atletik Yıldızspor’u ağırladı. Karadeniz 2 Nolu Saha’da oynanan mücadeleyi Atletik Yıldızspor 5-0 kazanmayı başardı. Atletik Yıldızspor 3 puanla 3. basamağa yükselirken, Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor puansız olarak 5. sırada kaldı.

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği C Grubu 2. Hafta Sonuçları

Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor 0-5 Atletik Yıldızspor 
Aslan Yıldızspor 10-2 Şarköyspor
Marmaraereğlisi Belediyespor 9-0 Tekirdağ Yılmaz Spor Kulübü

YENİ LİDER YEŞİLTEPE
D Grubu’nda Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü, Yeşiltepespor, Çorluspor 1947, Ergene Gençlikspor, Çorlu Trakya Balkanspor ve Çorlu İdman Ocağıspor takımları mücadele ediyor.

D Grubu 2. hafta müsabakalarında 3 puanlı lider Ergene Gençlikspor, 1 puanla 4. sırada bulunan Çorlu İdman Ocağıspor ile karşılaştı. General Basri Saran Stadı’nda oynanan mücadeleyi Çorlu İdman Ocağıspor 3-0 kazanarak iyi bir galibiyet aldı. Çorlu İdman Ocağıspor 4 puanla 3. sırada yer alırken, Ergene Gençlikspor 3 puanla 4. sıraya geriledi.
Bir diğer maçta 3 puanla 2. sırada yer alan Yeşiltepespor ile puansız olarak 6. sırada yer alan Çorluspor 1947 kozlarını General Basri Saran Stadı’nda paylaştı. Müsabakayı Yeşiltepespor 6-0 galip tamamladı ve 6 puanla zirveye yükseldi. Çorluspor 1947 ise puansız olarak 6. basamakta yer aldı.
Grubun son maçında ise 1 puanla 3. basamakta yer alan Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü, puansız olarak 5. sırada yer alan Çorlu Trakya Balkanspor’u konuk etti. General Basri Saran Stadı’nda oynanan mücadeleyi Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 4-1 kazanmayı başardı ve 4 puanla 2. sıraya yükseldi. Çorlu Trakya Balkanspor ise puansız olarak 5. sırada yer aldı. 

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği D Grubu 2. Hafta Sonuçları

Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 4-1 Çorlu Trakya Balkanspor
Ergene Gençlikspor 0-3 Çorlu İdman Ocağıspor 
Yeşiltepespor 6-0 Çorluspor 1947

E GRUBU’NDA İŞLER KARIŞTI
E Grubu’nda Çorlu Fenerspor, Sağlıkspor, Çorlu Güven Spor Kulübü, Çorlu Altınoranspor, Çorlu Esentepespor ve Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor yer alıyor.

E Grubu 2. hafta maçlarında 3 puanla zirvede yer alan Çorlu Esentepespor, puansız olarak 4. sırada bulunan Çorlu Fenerspor ile karşılaştı. Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda oynanan müsabakayı Çorlu Fenerspor 4-1 kazandı ve sürpriz bir galibiyet aldı. Çorlu Fenerspor 3 puanla 4. sırada yer alırken, Çorlu Esentepespor 3 puanla 3. sırada yer aldı.
Bir diğer müsabakada 3 puanlı 2. sıradaki ekip olan Çorlu Altınoranspor ile 3 puanla 3. sırada yer alan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor kozlarını Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda paylaştı. Çekişmeli geçen mücadeleyi Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 3-2 galip tamamladı ve 6 puanla zirveye yükseldi. Çorlu Altınoranspor ise 3 puanla 5. sırada yer aldı.
Grubun son maçında ise puansız 5. sıradaki Çorlu Güven Spor Kulübü ile puansız 6. basamakta yer alan Sağlıkspor karşılaştı. Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda oynanan maçı gol şova dönüştüren Çorlu Güven Spor Kulübü oldu ve maçı 8-2 kazandı. Çorlu Güven Spor Kulübü 3 puanla 2. sıraya yükselirken, Sağlıkspor puansız olarak 6. basamakta yer aldı.

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği E Grubu 2. Hafta Sonuçları

Çorlu Fenerspor 4-1 Çorlu Esentepespor
Çorlu Altınoranspor 2-3 Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor
Sağlıkspor 2-8 Çorlu Güven Spor Kulübü

ÇERKEZGÜCÜ ZİRVEYİ ALDI
F Grubu’nda Fevzipaşaspor, Karaağaçspor, Çerkezgücüspor, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor, Çataklıspor, Çerkezköy 1923 Gençlikspor ve Kapaklı Sitespor mücadele ediyor.

F Grubu’nun 2. hafta maçında 3 puanlı lider Kapaklı Sitespor ile 1 puanla 3. sırada bulunan Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor karşı karşıya geldi. Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda oynanan mücadeleyi Kapaklı Sitespor 4-1 kazandı ve 6 puanla 2. sırada yer aldı. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor 1 puanda kaldı ve 4. sırada yer aldı.
Bir diğer mücadelede 3 puanlı 2. sıradaki Çerkezgücüspor ile puansız olarak 5. sırada bulunan Fevzipaşaspor kozlarını Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda paylaştı. Çerkezgücüspor mücadeleyi 6-0 kazanarak 6 puana ulaştı ve zirveye yükseldi. Fevzipaşaspor ise puansız olarak 7. basamağa geriledi.
Grubun bir diğer maçında 1 puanla 4. sırada yer alan Çataklıspor ise puansız 6. sıradaki Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda karşılaştı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor mücadeleden 3-1 galip ayrıldı ve 3 puanla 3. sırada yer aldı. Çataklıspor ise 1 puanla 5. sırada yer aldı. 
Grupta puansız olarak 6. basamakta bulunan Karaağaçspor ise 2. haftayı BAY geçti.

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği F Grubu 2. Hafta Sonuçları

Fevzipaşaspor 0-6 Çerkezgücüspor
Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor 1-4 Kapaklı Sitespor
Çerkezköy 1923 Gençlikspor 3-1 Çataklıspor
Karaağaçspor - BAY

TEKİRDAĞ MARMARA LİDERLİĞİ ELE GEÇİRDİ
Son grup olan G Grubu’nda ise Kapaklıspor, Kapaklı Kartalspor, Sarayspor 1953, Büyük Yoncalıspor, Saray İstiklalspor, Saray Belediyespor, Tekirdağ Marmaraspor ve Küçük Yoncalıspor yer alıyor.

G Grubu 2. hafta maçlarında 3 puanlı lider Büyük Yoncalıspor ile 3 puanlı 4. sıradaki Saray İstiklalspor kozlarını Saray Şehir Stadı’nda paylaştı. Zorlu geçen mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Büyük Yoncalıspor 4 puanla 3. basamakta yer alırken, Saray İstiklalspor 4 puanla 4. sırada yer aldı.
Bir diğer maçta 3 puanlı 2. sıradaki Tekirdağ Marmaraspor ise puansız olarak 5. basamakta yer alan Saray Belediyespor ile karşılaştı. Saray Şehir Stadı’nda oynanan müsabakayı Tekirdağ Marmaraspor 3-0 kazanarak 6 puanla zirvede yer aldı. Saray Belediyespor ise puansız olarak 7. basamakta kaldı.
Grupta 3 puanı bulunan 3. sıradaki Kapaklı Kartalspor ise puansız olarak 8. sırada yer alan Sarayspor 1953 ile karşı karşıya geldi. Saray Şehir Stadı’nda başlayan mücadeleyi Kapaklı Kartalspor 3-0 kazandı ve 6 puanla 2. sırada yer aldı. Sarayspor 1953 ise puansız olarak 6. basamakta kaldı.
Grubun son maçında puansız olarak 6. sırada yer alan Kapaklıspor ile puansız olarak 7. basamakta yer alan Küçük Yoncalıspor karşılaştı. Maç Saray Şehir Stadı’nda start alan maçı Kapaklıspor 6-0 kazandı ve 3 puanla 5. sırada yer aldı. Küçük Yoncalıspor ise puansız olarak 8. sırada yer aldı.

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği F Grubu 2. Hafta Sonuçları

Büyük Yoncalıspor 1-1 Saray İstiklalspor
Kapaklı Kartalspor 3-0 Sarayspor 1953
Saray Belediyespor 0-3 Tekirdağ Marmaraspor
Küçük Yoncalıspor 0-6 Kapaklıspor

Kaynak: İlkay Danacılar