Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla Ulusal Deniz Emniyeti Başkanı Bülent Sönmez, Tekirdağ Bölge Liman Başkanı İrfan Kızıltaş, TCSG 32 Komutanı Ütğm Rıdvan Ateş ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Ulusal Deniz Emniyeti Başkanı Sönmez ve beraberindekilerle bir süre görüşen Vali Soytürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türk kara sularındaki egemenlik ve bağımsızlığımızın sembolü olan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutluyor; Türk denizciliğinin gelişmesinde emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. ”dedi.

Ali Rıza Özen, İl Başkanlığına aday Ali Rıza Özen, İl Başkanlığına aday

TCG AKIN TEKİRDAĞ’A DEMİRLEDİ
Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla Deniz Kuvvetleri Komutanlığına ait TCG Akın Gemisi Ceyport Limanı’na demirledi. Vatandaşlar 1 Temmuz’da  10.00-17.00 saatleri arasında gemiyi ziyaret etti. 
Bu kapsamda TCG Akın Gemisi Komutanı Dz. Bnb. Ümit Arslan ve beraberindeki heyet, Vali Soytürk’ü makamında ziyaret etti.
Vali Soytürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gemi Komutanı Arslan ve beraberindeki heyetin Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutladı.

Kaynak: Haber Merkezi