Play-off’ta statü gereği normal sezonda grup ikincilerinin karşılaştığı tek devre Play-Off müsabakalarının 3. haftası oynandı.

A Grubu’nu 2. sırada tamamlayan Aydoğdu Gençlikspor, B Grubu’nu 2. sırada tamamlayan Yavuzspor, C Grubu’nu 2. sırada tamamlayan Çorlu Güven Spor Kulübü, D Grubu’nu 2. sırada tamamlayan Taşkıranlar Samsungücüspor ve E Grubu’nu 2. sırada tamamlayan Güngörmezspor Play-Off grubunda mücadele ediyor.

TAŞKIRANLAR’DAN AYDOĞDUSPOR’A 3 GOL
Grupta 3. hafta mücadelesinde 4 puanla 2. sırada yer alan Taşkıranlar Samsungücüspor, 3 puanla 3. basamakta yer alan Aydoğdu Gençlikspor ile kozlarını Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda paylaştı. Taşkıranlar Samsungücüspor maçı 3-0 kazanarak 7 puanla zirveye yerleşti. Aydoğdu Gençlikspor ise 3 puanla 3. sırada kaldı.

100. Yılspor’dan Beşiktaş’a davet edildiler 100. Yılspor’dan Beşiktaş’a davet edildiler

PUANSIZ İKİ EKİBİN MÜCADELESİ
Bir diğer müsabakada puansız iki ekibin mücadelesinde 4. sıradaki Yavuzspor ile 5. basamakta yer alan Çorlu Güven Spor Kulübü Marmaraereğlisi Sahası’nda karşılaştı. Müsabakayı Çorlu Güven Spor Kulübü 4-1 kazandı ve 3 puanla 4. sırada yer aldı. Yavuzspor ise puansız olarak 5. basamakta kaldı.

GÜNGÖRMEZSPOR BAY GEÇTİ
Grupta 2 maçta topladığı 4 puanla haftaya zirvede giren Güngörmezspor 3. haftayı BAY geçti. Güngörmezspor 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alırken rakip kalelere 8 gol attı ve kalesinde 3 gol gördü. Güngörmezspor maç eksiği ve 4 puanla 2. basamakta kaldı.

2023-2024 sezonu 2. Amatör Küme Play-Off 3. Hafta Sonuçları

Aydoğdu Gençlikspor 0-3 Taşkıranlar Samsungücüspor 
Çorlu Güven Spor Kulübü 4-1 Yavuzspor
Güngörmezspor - BAY

Kaynak: İlkay Danacılar