Gül kokuları içinde ibadet Gül kokuları içinde ibadet

Kahvaltı, Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerine moral ve motivasyon sağlamak amacıyla belediye şantiyesinde gerçekleştirildi. Bozkurter, program sırasında tüm personelle tek tek selamlaşarak hem sohbet etti hem de onların taleplerini dinledi. Çalışanların ihtiyaç ve önerilerine kulak veren Bozkurter, sahada yürütülen projeler ve çalışmalarla ilgili de detaylı bilgi aldı.
Toplantı esnasında çalışanlara yönelik bir motivasyon konuşması yapan Bozkurter, belediye ekibinin uyumlu çalışmasının şehre kattığı değere vurgu yaptı. Konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Marmaraereğlisi Belediye Garajı personellerimizle bir araya geldik. Emekçi kardeşlerimizle şehrimize değer katan çalışmalarımızı değerlendirdik, hep birlikte neler yapabileceğimizi konuştuk. Birlik ve beraberlik içinde daha güzel bir Marmaraereğlisi için çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz."
Programda, belediye yönetiminin saha personelinin emeğine verdiği önem bir kez daha vurgulanırken, Başkan Bozkurter, çalışanlara gösterdikleri özverili çabalardan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi