U14,U15,U16, U16, U17 ve U18 liglerinde gruplarını şampiyon tamamlayan Çorlu Belediye Futbol Kulübü U13 liginde grubunu 2. sırada tamamladı. Alt yaş gruplarında Türkiye Şampiyonası’nda 27 puanla kulüp bazında Türkiye 7’ncisi olan takımlar Türkiye Şampiyonası ve Marmara Bölge Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil etti.
Ayrıca A takım düzeyinde 1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e de çıkmayı başardı. 
      
U13 İKİNCİ OLDU
Çorlu Belediye Futbol Kulübü Tekirdağ U13 Ligi’nde C Grubu’nda yer aldı. Burada oynadığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 18 puan topladı ve grubunda 2. sırayı alarak Bölge Şampiyonası’nda mücadele etme hakkını son anda kaybetti. 
U14 LİDER TAMAMLADI
Çorlu Belediye Futbol Kulübü Tekirdağ U14 Ligi’nde B Grubu’nda yer aldı. Bu grupta oynadığı 5 maçı da kazanan U14 takımı 15 puanla şampiyon oldu ve play-off’ta 3. sırada kalarak Bölge Şampiyonası’na katılamadı.
U15 DOLUDİZGİN
Çorlu Belediye Futbol Kulübü Tekirdağ U15 Ligi’nde B Grubu’nda yer aldı. Oynadığı 7 maçta da galibiyet alan ve 21 puanla grubu şampiyon tamamladı. Play-off’ta da 22 puanla 2. sırayı alıp Bölge Şampiyonası’na katıldı. U15 takımı buradanda Türkiye Şampiyonası’na katılarak Tekirdağ’ı en üst seviyede temsil etmeyi başardı.
U16 DESTAN YAZDI
Çorlu Belediye Futbol Kulübü Tekirdağ U16 Ligi’nde B Grubu’nda mücadele etti. Oynadığı 7 maçta da galibiyet aldı ve 21 puanla grubu şampiyon tamamladı. Play-off’ta da 22 puanla gruptan çıkan U16 takımı Bölge Şampiyonası’nda mücadele etmeyi başardı.Buradan da Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden takım ilk 8’e girerek mükemmel bir derece elde etti. Bu derece sonrası açıklama yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt; ‘‘4 yıl önce Çorlu Belediyesi Futbol Kulübümüzün temellerini atarken onlara “Bu Şehrin Çocukları” dedik; şehrimizin çocuklarına, genç nesillerimize yol göstermenin, imkânlar sunmanın ne kadar önemli olduğunun bilincindeydik. Binbir emekle kulübümüzde yetişen çocuklarımızın başarılarını gördükçe hem gururlanıyor hem duygulanıyoruz, ne kadar doğru adımlar attığımızı da tescil ediyoruz. Çorlu Belediye Futbol Kulübü’nü tebrik ediyorum dedi.’’     
U17 TAKIMI PLAY-OFF’TA KALDI
Çorlu Belediye Futbol Kulübü Tekirdağ U17 Ligi’nde A Grubu’nda mücadele etti. Grubunda oynadığı 6 maçta 6 galibiyet alarak 18 puanla lider olan Çorlu Belediye Futbol Kulübü, play-off’ta 21 puanda kaldı ve Bölge Şampiynası’nı kıl payı kaçırdı. 
U18 TAKIMI DA TEMSİL ETTİ
Çorlu Belediye Futbol Kulübü Tekirdağ U18 Ligi’nde A Grubu’nda yer aldı. Grupta 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan takım 16 puan topladı ve play-off oynadı. Oynadığı play-offlarda 10 maçta aldığı 22 puanla 2. sırayı alarak Bölge Şampiyonası’na katılan U18 takımı burada Tekirdağ ilini başarıyla temsil etmeyi bildi. 
A TAKIM ÜST LİGE ÇIKTI
Çorlu Belediye Futbol Kulübü A Takımı ise 1. Amatör Küme’de mücadele etti. Çorlu temsilcisi B Grubu’nda oynadığı 16 maçta 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi ile 37 puan topladı. Ligde normal sezonu 2. sırada tamamlayan Çorlu Belediye Futbol Kulübü Süper Amatör Küme’ye yükselmek için play-off’ta mücadele etti.
Play-off grubu’nda oynadığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik alan Çorlu temsilcisi 9 puan topladı ve 2. sırada yer alarak Süper Amatör Küme’ye yükselmeyi başardı.

Kapaklıspor çalışmalarını sürdürüyor Kapaklıspor çalışmalarını sürdürüyor

‘‘BU ŞEHRİN ÇOCUKLARIYLA GURUR DUYUYORUM’’
2023-2024 sezonunu tüm kulvarlarda başarılı bir şekilde tamamlayan Çorlu Çorlu Belediye Futbol Kulübü’nü tebrik eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı değerlendirmede; ‘‘Türkiye Şampiyonası’nda 27 puanla kulüp bazında Türkiye 7’ncisi olan, U14, U15, U16, U17 ve U18 yaş kategorilerinde grup şampiyonluğunu kazanan, başarılı bir sezonun ardından Süper Amatör Ligi’ne yükselen, Türkiye Şampiyonası ve Marmara Bölge Şampiyonası’nda Çorlu’muzu başarıyla temsil eden Çorlu Belediyesi Futbol Kulübümüzün futbolcu ve antrenörlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu şehrin çocuklarıyla gurur duyuyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: İlkay Danacılar