Edirne’de 2. Amatör Futbol Ligi’nde 3 gruptan oluşan sezon devam ediyor. A ve B gruplarında üçüncü hafta maçları oynanırken, C grubunda dördüncü hafta müsabakalarında takımlar kıyasıya mücadele etti.

C GRUBU’NDA 4. HAFTA BAŞLADI

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi’nde C Grubu’nda 1964 Yıldızspor, Beyendikspor, Keşan Özenspor, Mescitpaşa, Uzunköprü Dereköyspor yer alıyor.

C Grubu’nda dördüncü hafta maçında, 1964 Yıldızspor ile Keşan Özenspor Uzunköprü Oğuz Arda Sel Sentetik Saha’ da karşı karşıya geldi. Saat 13.00’te oynanan mücadeleyi 1964 Yıldızspor 6-2 kazanarak 7 puanla ulaştı ve zirveye yükseldi. Keşan Özenspor ise 4 puanla ve 3. basamakta kaldı. 

Bir diğer müsabakada Mescitpaşa ise sahasında Beyendikspor ile karşılaştı. Uzunköprü Oğuz Arda Sel Sentetik Saha’ da saat 16.00’da oynanan karşılaşmayı Mescitpaşa 4-2 galip tamamlamasını bildi. Mescitpaşa 4 puanla 4. sırada yer alırken, Beyendikspor ise -3 puanla 5. sırada yer aldı.

Grupta Uzunköprü Dereköyspor 4. haftayı BAY geçti ve 7 puanla 2. basamakta yer aldı. 

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi C Grubu 4. Hafta Sonuçları

1964 Yıldızspor 6-2 Keşan Özenspor
Mescitpaşa 4-2 Beyendikspor
Uzunköprü Dereköyspor - BAY

A VE B GRUBU’NDA ÜÇÜNCÜ MAÇLAR OYNANDI

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu’nda ise Aslıhanspor, Edirne 25 Kasımspor, Edirne Sarayspor ve Yıldırım Kazanovaspor yer alıyor.

Grupta ikinci hafta maçında Edirne Sarayspor ile Yıldırım Kazanovaspor Saraçhane 1 Nolu Saha’ da karşılaştı. Mücadele saat 14.00’te oynanırken, Yıldırım Kazanovaspor maçı 6-1 kazandı ve 7 puanla zirveye yükseldi. Edirne Sarayspor ise 3 puanla 3. sıraya geriledi.

Bir diğer maçta ise Edirne 25 Kasımspor, evinde Aslıhanspor’u konuk etti. Saraçhane 2 Nolu Saha saat 15.00’te oynanan mücadeleyi konuk ekip Aslıhanspor 2-1 kazanarak 3 puana ulaştı ve 4. sırada yer aldı. Edirne 25 Kasımspor ise 4 puanla 2. basamakta yer aldı.

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu 3. Hafta Sonuçları

Edirne Sarayspor 1-6 Yıldırım Kazanovaspor
Edirne 25 Kasımspor 1-2 Aslıhanspor 

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi’ B Grubu’nda ise Havsa Yenimahallespor, Ata Gençspor, İstasyon Gençlikspor, Ayşekadınspor yer alıyor.

Grupta üçüncü hafta maçında Havsa Yenimahallespor ile İstasyon Gençlikspor kozlarını Havsa İlçe Stadı’nda saat 15.00’te paylaştı. Mücadeleyi Havsa Yenimahallespor 4-0 kazanarak 4 puanla 3. basamakta yer alırken, İstasyon Gençlikspor bu yenilgi ile puansız olarak 4. sırada yer aldı.  

Grubun diğer maçında ise Ayşekadınspor ile Ata Gençspor karşılaştı. Maç Saraçhane 1 Nolu Saha’ da saat 16.15’te start alırken, mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Ayşekadınspor 5 puanla 2. sırada yer alırken. Ata Gençspor ise 7 puanla zirvede yer aldı.

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi B Grubu 3. Hafta Sonuçları

Havsa Yenimahallespor 4-0 İstasyon Gençlikspor
Ayşekadınspor 1-1 Ata Gençspor

Kaynak: Haber Merkezi