Tekirdağ 1. Amatör’de 3. hafta panoraması Tekirdağ 1. Amatör’de 3. hafta panoraması

Geçen yıl play-off oynamayı başaran Trakya temsilcisi önümüzdeki sezon 2. Lig’e çıkmanın hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip Sportif Direktör, Teknik Direktör ve golcü transferini açıkladı.

Sportif direktörlük için eski futbolcularından ve kulüpte daha önce de sportif direktörlük yapmış olan Murat Baytaroğlu ile anlaşma sağladığını duyurdu. 
Teknik direktör olarak ise Kadir Kar ile anlaşmaya varan sarı kırmızılı ekip ilk oyuncu transferini de geçtimiz sezon 52 Orduspor forması giyen Edirneli santrafor Batuhan Er ile gerçekleştirdi.
Edirnespor geçtiğmiz sezon 3. Lig’de oynadığı 28 maçta 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet alırken 44 puanla normal sezonu 6. sırada bitirip play-off oynamaya hak kazanmıştı. Play-off’ta Ayvalıkgücü Belediyespor’a elenerek 2. Lig’e yükselme şansını kaybetmişti.

‘‘HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ’’
Geçtiğimiz sezon sonunda olağanüstü genel kurulda mevcut başkan Onur Yaren Ayaydın güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilmişti.
Başkan Ayaydın, seçim sonrası yaptığı konuşmada, Edirnespor’u daha güçlü bir konuma getirmek için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini vurgulayarak, kulübümüzün geleceği için önemli projeler üzerinde durduğunu belirtti. Ayaydın: “Birlik ve beraberlik içinde, büyük Edirnespor camiasının desteğiyle hedeflerimize ulaşacağız. Genel kurulda ayrıca, kulübümüzün mali durumu ve gelecekteki stratejileri detaylı olarak tartışılmış, üyelerimizden gelen değerli öneriler değerlendirilmiştir. Edirnespor’un her alanda daha iyiye gitmesi için gerekli adımların atılacağına dair kararlılığımız tamdır.
Taraftarlarımızın ve camiamızın desteğiyle, yeni dönemde daha büyük başarılara imza atacağımıza olan inancımızı bir kez daha vurguluyoruz. Ben ve yönetim kurulumuz, bu güvene layık olmak için var gücüyle çalışmaya devam ededeğiz’’ dedi.

Kaynak: İlkay Danacılar