Tekirdağ Gençlikgücü sol kanadını güçlendirdi Tekirdağ Gençlikgücü sol kanadını güçlendirdi

Yeni sezonda BAL Ligi’nde mücadele edecek Evrensekiz Evrenspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.    
Sezonu 22 maçta 16 galibiyet 3 beraberlik ve 3 yenilgi ile 51 puanla şampiyon tamamlayan Evrensekiz Evrenspor ilk olarak sezon sonunda kongre gerçekleştirdi. 

Sezonun sona ermesinden sonra transfer çalışmalarına ağırlık veren yönetim kurulu ilk olarak teknik heyetle sözleşme yeniledi. Evrensekiz Evrenspor tarihinin ilk Süper Amatör Lig şampiyonluğunu yaşatan teknik ekip ile anlaşmaya varan yönetim kurulu Teknik direktör Abdullah Çelik, Yardımcı Antrenör Akın Körpe ve Masör Özcan Körpe ile sözleşme yeniledi.
Trasnferde de gaza basan yönetim takım kaptanı Oğuzhan Karadağ ile anlaştı. Yapılan bilgilendirmede; ‘‘Sezona altyapımızdan yetişen, A takımımızın kaptanı olan Oğuzhan Karadağ ile anlaşarak başlıyoruz. Camiamiza ve kendisine hayırlı olsun.’’ ifadeleri kullanıldı.
Dış transferde ise ilk olarak geçtiğimiz sezon BAL Ligi ekiplerinden Kapaklıspor forması giyen kanat oyuncusu Jiyan Esen ile sözleşme imzalandı. Yapılan açıklamada; ‘‘Kulübümüz dış transferde geçtiğimiz sezon BAL Ligi ekiplerinden Kapaklıspor forması giyen kanat oyuncusu Jiyan Esen ile 2024-2025 sezonu için anlaşmış bulunmaktadır.Kendisine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz.’’ denildi.
Bir diğer anlaşılan oyuncu ise BAL Ligi tecrübesi bulunan ve geçtiğimiz sezon Vizepor forması giyen deneyimli stoper Erce Bertuğ Duman ile anlaşmaya vardı. Kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘Kulübümüz dış transferde kariyerinde sayısız BAL Ligi maçı bulunan, geçtiğimiz sezon Vizepor forması giyen deneyimli stoper Erce Bertuğ Duman ile 2024-2025 sezonu için anlaşmış bulunmaktadır.Kendisine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.
Son olarak Evrensekiz Evrenspor hücum oyuncusu Biray Yörük ile sözleşme imzaladı. Konu ile ilgili yapılan bilgilendirmede; ‘‘Kulübümüz dış transferde 2024-2025 sezonu için 23 yaşındaki genç kanat-forvet oyuncusu Biray Yörük ile anlaşmış bulunmaktadır. Kendisine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz. Ailemize hoşgeldin Biray Yörük.’’ denildi.

Kaynak: İlkay Danacılar