Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu, 5 ilçe belediye başkanlarını ziyaret ederek amatör sporun gelişmesi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

‘‘MURATLI’DA AMATÖR SPOR GELİŞECEK’’
Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu, Muratlı Belediye Başkanı Varol Türel’ i ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette Muratlı ilçesindeki amatör sporun geliştirilmesine yönelik fikirler konuşuldu.
Yönetim kurulu, ziyaret sonunda Muratlı Belediye Başkanı Varol Türel’e Milli Takım forması takdim etti.
Başkan Türel de amatör spora ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini ifade ederek ziyaretleri dolayısıyla Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kuruluna teşekkürlerini etti.

Çorluspor 1947 takımı son günde 3 transfer daha yaptı Çorluspor 1947 takımı son günde 3 transfer daha yaptı

BAŞOĞLU’NA ZİYARET
Daha sonra Hayrabolu Belediye Başkanı Tuncer Başoğlu’nu ziyaret eden Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu, spor üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Sohbet sonrasında başkan Tuncer Başoğlu’na Milli Takım forması hediye edilirken, başkan Başoğlu ziyaret için teşekkürlerini sundu.

BAŞKAN VAR TEŞEKKÜR ETTİ
Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu, Belediye başkanları ziyaretlerine Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var’ı ziyaret ederek devam etti. Başkan Var’ı makamında ziyaret eden yönetim kurulu, Milli Takım forması hediye takdim ederek Şarköy’de sporun gelişmesinde fikir alışverişinde bulundu. Başkan Var da ziyaretleri dolayısıyla Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu teşekkür etti.   

KARAMEHMETOĞLU’NDAN BOZKURTER’E ZİYARET
Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ile Başkan Yardımcısı Emin Neşeli, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Onur Bozkurter’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Marmaraereğlisi ilçesinde bulunan kulüplerin durumu ve amatör sporun daha ileri taşınması için fikir alışverişinde bulunuldu. Sohbet sonrasında Marmaraereğlisi Belediye Başkanı’na Milli Takım forması takdim edildi.
Sporun ve sporcunun her daim yanında olduklarını ifade eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Onur Bozkurter ziyaretleri için Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ile Başkan Yardımcısı Emin Neşeli teşekkür etti.

‘‘ÇORLU İLÇESİ, İLİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEKTEDİR’’
Ziyaretler kapsamında son olarak Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u ziyaret eden Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Başkan Yardımcısı Emin Neşeli, Tesisleşme Sekreteri Mustafa Özkara ve Konfederasyon Delegesi Mülayim Bedir, Belediye Başkanı Sarıkurt’a Milli Takım forması takdim etti. Ziyarette Çorlu ilçesinde bulunan kulüplerin ve tesislerin durumu konuşulurken, amatör sporun daha ileri taşınması için fikir alışverişinde bulunuldu. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Çorlu takımlarının son yıllarda Türkiye genelinde ili çok iyi temsil ettiğini ifade ederek amatör spora her türlü desteği her zaman vereceklerini ifade etti. Başkan Sarıkurt Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ve yönetimine ziyaretleri ve hediyeleri dolayısıyla teşekkürlerini sundu.

Kaynak: İlkay Danacılar