Kapaklı Sitespor güç depoluyor Kapaklı Sitespor güç depoluyor

Çerkezköy Kızılpınar Stadı’nda düzenlenen seçmelere ilgi yoğun oldu.
Seçmelerin ilk gününde 2009-2010-2011 doğumlu sporcular takıma seçilme adına kıyasıya mücadele etti. Fevzipaşa Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada; ‘‘Yoğun katılım ve gösterilen ilgiden dolayı tüm sporculara ve velilerine teşekkür ederiz. Seçmelere katılan tüm gençlerimize başarılar dileriz.’’ denildi.

Trakyagazetesi Fevzipaşaspor’da Seçmeler Yapılıyor2
OLDUKÇA BAŞARILI BİR KULÜP
Sporcuların Fevzipaşa Spor Kulübüne bu kadar ilgi göstermesinin bir nedeni de Fevzipaşa Spor Kulübünün son yıllarda il bazında ve Türkiye genelinde elde ettiği dereceler gösterildi. Sporcular, Fevzipaşa Spor Kulübünde gerekli ilerlemeyi kaydedip gelecek adına olumlu bir kariyer elde etmeyi hedefliyor. 
Geçtiğimiz sezon Fevzipaşa Spor Kulübü tüm yaş kategorilerinde özel bir sezonu geride bıraktı. Tüm yaş gruplarında oldukça başarılı bir sezon geçirilen Fevzipaşa Spor Kulübü büyük başarılara imza attı.         
TÜM KULVARLARDA BAŞARILI
Tüm yaş kategorilerine katılan Fevzipaşa Spor Kulübü U14, U16, U17 ve U18 liglerinde gruplarını şampiyon tamamlamayı bildi. Fevzipaşa Spor Kulübü U13 liginde ise grubunu 5. sırada tamamladı. Ayrıca kulüp alt yaş gruplarında Türkiye Şampiyonası ve Marmara Bölge Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil etti.
Son olarak A takım düzeyinde 2. Amatör Lig’den, 1. Amatör Lig’e de çıkmayı başardı. 
U11’DE 5. SIRADA YER ALDI
Fevzipaşaspor U11 Ligi Miniminkler Şenliği’nde E Grubu’nda mücadele ederken 9 puanla 5. sırada yer aldı. Fevzipaşaspor oynadığı 7 maçta 3 galibiyet ve 4 yenilgi alırken 9 puan topladı. 19 gol atan Çerkezköy temsilcisi kalesinde 21 gol gördü.
U12 LİGİ’NDE FORMALİTE
Fevzipaşaspor U12 Ligi’nde F Grubu’nda yer aldı. Burada oynadığı 6 maçta 1 galibiyet ve 5 yenilgi alarak 3 puanla 6. sırada kaldı. Fevzipaşaspor 5 gol atarken 17 gol yedi.
U13’TE 13 PUAN TOPLADI
Fevzipaşaspor Tekirdağ U13 Ligi’nde D Grubu’nda yer aldı. Burada oynadığı 8 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 13 puan topladı ve grubunda 5. sırayı aldı. 
U14 ÖNCE PLAY-OFF, ORADAN ZİRVE
Fevzipaşaspor Tekirdağ U14 Ligi’nde D Grubu’nda yer aldı. Bu grupta oynadığı 7 maçta 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan U14 takımı 25 atıp 9 gol yerken, 15 puanla grup ikincisi oldu ve play-off’ta yer aldı. Burada ise oynadığı 10 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 25 puanla lider oldu. Fevzipaşaspor play-off’ta 26 gol atarken kalesinde 8 gol gördü. Fevzipaşaspor U14 Takımı bu sonuçlarla Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etme hakkı kazandı. 
U15 5. SIRADA YER ALDI
Fevzipaşaspor Tekirdağ U15 Ligi’nde C Grubu’nda yer aldı. Oynadığı 7 maçta 6 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 5 puanla 4. sırada yer aldı. Fevzipaşaspor bu maçlarda 8 gol atıp 17 gol yedi.
U16 1. KADEME’DE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
Fevzipaşaspor Tekirdağ U16 Ligi’nde C Grubu’nda mücadele etti. Oynadığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 yenilgi alarak 15 puanla play-off oynamaya hak kazandı. Play-off’ta da 10 maçta 8 galibiyet ve 2 yenilgi alan Çerkezköy temsilcisi 24 puanla gruptan çıktı. Fevzipaşaspor U16 takımı Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etmeyi başardı. Fevzipaşaspor Türkiye Şampiyonası 1. Kademe ilk maçında Kocaeli Hızır Şafakspor’u 4-1 mağlup etti. Fevzipaşaspor daha sonra Beylikdüzü Yakupluspor 2-0 geçerek finale yükseldi. Finalde ise Fevzipaşaspor, Sakarya Harmanlıspor’u darmadağın etti ve maçı 7-0 kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu. Bu başarının ardından kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘U16 takımımız Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Yalova grubunda, finalde Sakarya ekibini farklı mağlup ederek şampiyon olmuştur. Bu büyük başarıda emeği geçen sporcularımızı, teknik heyetimizi, velilerimizi ve bizi destekleyen tüm Çerkezköy halkını tebrik ederiz.’’ denildi.
İkinci kademe maçlarında şansız bir şekilde elenen Fevzipaşaspor yine de gurur duyulacak bir başarıya imza attı. Yapılan açıklamada; ‘‘U16 Takımımız önce Tekirdağ il şampiyonu oldu; ardından Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Yalova Grubunda rekor gol atarak şampiyon oldu; Türkiye Şampiyonası 2. Kademe maçlarında mükemmel oyun oynaması ve  mücadele vermesine rağmen şanssız yediğimiz goller ile şampiyonaya veda etti. Türkiye’de ilk 22 takım arasına girmemizde emekleri olan tüm sporcularımızı ve teknik heyetimizi yürekten tebrik ederiz. Tüm velilerimize ve şampiyona boyunca bize desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay ‘a teşekkür ederiz.’’ ifadeleri kullanıldı.
U17 TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 1. KADEME’DE FİNAL OYNADI
Fevzipaşaspor Tekirdağ U17 Ligi’nde B Grubu’nda mücadele etti. Grubunda oynadığı 7 maçta 7 galibiyet alarak 21 puanla lider olan Fevzipaşaspor, play-off’ta oynadığı 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 26 puanla il şampiyonu oldu ve Türkiye Şampiyonası’na katıldı. Türkiye Şampiyonası’nda 1. Kademede Kocaeli Kullarspor 1-0 mağlup etti. İkinci maçta ise Özgayrettepespor’u 2-0 ile geçen Fevzipaşaspor finale yükseldi ve finalde kaybederek 2. oldu.      
U18 TAKIMI DA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA TEMSİL ETTİ
Fevzipaşaspor Tekirdağ U18 Ligi’nde A Grubu’nda yer aldı. Grupta 6 maçta 5 galibiyet ve 1 yenilgi alan takım 15 puan topladı ve play-off oynadı. Oynadığı play-offlarda 10 maçta aldığı 28 puanla şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası’na katılan U18 takımı burada Tekirdağ ilini başarıyla temsil etmeyi bildi. Fevzipaşaspor U18 takımı Türkiye Şampiyonası 1. Kademe ilk maçında Kocaeli Karamürsel İdman Yurduspor’u 2-1 mağlup etti. İkinci maçta ise İstanbul Küçükköyspor’a 4-2 mağlup oldu ve şampiyonaya veda etti.   
A TAKIM ÜST LİGE ÇIKTI
Fevzipaşaspor A Takımı ise 2. Amatör Küme’de mücadele etti. Çerkezköy temsilcisi D Grubu’nda oynadığı 10 maçta 9 galibiyet ve 1 beraberlik ile 28 puan topladı. Ligde normal sezonu namağlup şampiyon tamamlayan Fevzipaşaspor 1. Amatör Küme’ye yükselmeyi başardı. Kulüpten yapılan bilgilendirmede; ‘‘2. Amatör kümede tamamı 16-17-18 yaşlarında altyapımızdaki gençlerimiziden oluşan oyuncularımız ile ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ettik. Sene boyunca emek veren, gece gündüz demeden çalışan, asla pes etmeyen sporcularımızı, teknik heyetimizi ve yönetimimizi tebrik ederiz.’’ denildi.

Kaynak: İlkay Danacılar