Sokakta düğün yapılmayacak Sokakta düğün yapılmayacak


Firma yetkilisi programla ilgili yaptığı açıklamasında süreçte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın İhracat Danışmanlık programı sayesinde yabancı firmalarla iş ortaklığı yapabildiğini aktararak “Önce hedef pazarımızı oluşturduk. Sonrasında ise firmalarla iletişimizi sağladık. Olumlu geri dönüşler aldığımız firmalarla da iş ortaklığımızı gerçekleştirerek ihracatımıza başladık.” Dedi.
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi odası, programla ilgili yaptığı açıklamada  “Odamızın, henüz ihracatla tanışmamış üyelerimizi ihracat ile tanıştırmak, ihracat yapanların ise pazarlarını genişletmek ve daha güçlü adımlarla yoluna devam etmeleri adına hayata geçirdiği ihracat programı: "İhracata Açılan Kapı: Çerkezköy TSO" ile üyelerimizin ihracat serüvenleri devam ediyor. Başladığı günden beri üyelerimizin ilgi ile takip ettiği programımız, birçok üyemize ihracat kapılarını açtı. Dış İlişkiler ve Proje birimimizin üyelerimizle birebir görüşmeler gerçekleştirdiği ihracat programımızda, Odamız üyesi TTI Lift Endüstri firmamız, ihracatını gerçekleştirdi.” İfadelerini kullandı.

TTI Lift Endüstri Yetkilisi Emer Elsaadany ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
"TTI Lift olarak Çerkezköy'de Veliköy Mahallesinde asasör imalatı gerçekleştiriyoruz. TTI Group, asansörler, yürüyen merdivenler ve otomatik park sistemleri gibi güvenli hareket sağlayan makineler konusunda uzman bir tedarikçidir. 1995'ten beri müşterilerimizi güvenli hizmet ile buluşturuyoruz. İhracat ağımızı genişletmek group olarak başlıca hedeflerimiz arasında yer alıyordu. Bu süreçte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın İhracat Danışmanlık programı ile karşılaştık. Kendileri ile iletişime geçerek, ürünlerimizden, yaptığımız işlerden ve hedeflerimizden bahsettik. Odamızın çalışanları ile bir arada bir yol haritası oluşturduk ve bu harita üzerinde emin adımlarla ilerledik. Hedef pazarımızı oluşturduk. Sonrasında ise firmalarla iletişimizi sağladık. Olumlu geri dönüşler aldığımız firmalarla da iş ortaklığımızı gerçekleştirerek ihracatımıza başladık.  Üreticiler adına böyle verimli bir programı hayata geçiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin başta olmak üzere tüm Çerkezköy Tİcaret ve Sanayi Odası ailesine teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi