Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Büyükşehir Belediyesi tarafından Malkara'da yapılan hizmetleri değerlendirmek ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla, Malkara'da ziyaretler gerçekleştirdi.
Ziyarette Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, CHP Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner ve Belediye Meclis Üyeleri, Candan Yüceer’e eşlik etti.
Ziyaretinin ilk durağı olarak Malkara Belediyesini ziyaret eden Yüceer, belediyenin mevcut çalışmaları ve gelecekteki planlamaları hakkında bilgi aldı. 
Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk ile ilçedeki projeler değerlendirildi.
Ziyaret kapsamında Yüceer,  Öztürk ve beraberindeki protokol üyeleri çarşı ve pazarı ziyaret etti. Burada hemşehrileriyle bir araya gelerek esnafa ve vatandaşlara hayırlı ve bereketli haftalar dileklerini ilettiler.
Ziyaret programı çerçevesinde Yüceer, TESKİ Malkara İleri Biyolojik Arıtma Tesisi ve Malkara itfaiye personelini ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı ve personelin çalışmalarında kolaylıklar dilediler.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın, tarımsal üretimi ve üreticileri desteklemek amacıyla uygulamaya koyduğu proje kapsamında “Salça Makinesi ve Karıştırma Kazanı Dağıtım Töreni” Malkara ilçesinde gerçekleştirildi.
Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Malkara Kaymakamı Eyüp Kaykaç’ın katılımıyla gerçekleştirilen Kırsal Kalkınmayı Destekleme Projesi kapsamında, Malkaralı üreticilere salça makinesi dağıtımı yapıldı.
Daha sonra Candan Yüceer ve Nergiz Karaağaçlı Öztürk, Malkara Ziraat Odası’nı da ziyaret ederek, mahalle muhtarlarıyla bir toplantı düzenlediler. Toplantıda, ilçede gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi verildi ve fikir alışverişinde bulunuldu. Ziraat Odası Başkanı Ender Çeşmeye ve yönetimine katkıları için teşekkür edildi.

Malkara Belediye Meclisi toplandı Malkara Belediye Meclisi toplandı

Trakyagazetesi İki Başkan Malkara’daki Yatırımları Inceledi2
Malkara’daki en büyük kamu yatırımlarından olan Malkara Et Kombina Tesisi ve Tekirdağ Birlik Yem Fabrikası da ziyaret edildi. Candan Yüceer ve Nergiz Karaağaçlı Öztürk tesislerdeki çalışmalar hakkında bilgi alarak çalışanlara başarılar dilediler.
Son olarak İbribey Mahallesi İçme Suyu Terfi Merkezi’ni ziyaret eden Yüceer ve Öztürk burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı ve personel ile sohbet ederek kolaylıklar diledi.

Kaynak: Haber Merkezi