Kapaklıspor çalışmalarını sürdürüyor Kapaklıspor çalışmalarını sürdürüyor

İç transferdeki hamlelerin yanına dış transfere de yönelen kırmızı beyazlılar kadrosunu güçlendiriyor.   
Tekirdağ Süper Amatör Küme’de mücadele eden Kapaklı Sitespor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürdü. 
Daha önce iç transferde 8 oyuncu ile sözleşme yapan kırmızı- beyazlılar, 3 transferi daha açıkladı.
Yine iç transferde takımın efsanelerinden olan Numan Aktaş ile kontrat imzaayan Kapaklı Sitespor yaptığı açıklamada: ‘‘Takımımızın yıllardır süregelen sevilen, başarılı, efsane oyuncusu Numan Aktaş, önümüzdeki sezon da formamızı terletmeye devam edecek. Kendisine yeni sezonda başarılar diliyoruz. İyi ki bizimlesin Numan.’’ denildi.
İç transferde bir imza daha atan Kapaklı Sitespor Umut Aras ile sözleşme uzattı. Kulüpten yapılan bilgilendirmede; ‘‘Takımımızın başarılı oyuncusu Umut Aras, önümüzdeki sezon da formamızı terletmeye devam edecek. Kendisine yeni sezonda başarılar diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.
Dış transferde de çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlı ekip Resul Sağlam’ı kadrosuna kattı. Yapılan açıklamada; ‘‘ Takımımız, başarılı oyuncu Resul Sağlam ile önümüzdeki sezon için anlaşmaya varmıştır. Kendisine yeni sezonda başarılar diliyoruz.’’ denildi.
DAHA ÖNCE 8 OYUNCU İLE ANLAŞILMIŞTI
Kapaklı Sitespor daha önce yine iç transferde takımın kalesini koruyan kaleci Sertaç Duğan, geçtiğimiz sezon 100. Yılspor forması ile mücadele eden hücum oyuncusu Semih Mandacı, dış transferde Timuçin Cimşit, altyapı oyuncusu Anıl Taban, yine iç transferde Enes Kubaş, takım kaptanı Serdar İşar, iç trasnferde Mustafa Yakdemir ve Kaan Tuna ile sözleşme uzatmıştı.

Kaynak: İlkay Danacılar