Çerkezköy temsilcisi Kızılpınarspor, Kapaklıspor’dan Uğur Hasko, Tuna Akgüneş ve Buğra Yaman’la sözleşme imzaladı.

Kapaklıspor çalışmalarını sürdürüyor Kapaklıspor çalışmalarını sürdürüyor

2023-2024 sezonunda Kızılpınarspor’u çalıştıran teknik direktör Yunus Kılınç’la yola devam kararı alan ve hedefini üst lige çıkmak olarak belirleyen Çerkezköy temsilcisi 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Sezon sonunda yapılan seçimle ve yeni yönetimin kurulmasıyla birlikte güçlü bir kadro arayışına giren kırmızı- siyahlılar, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kapaklıspor’un üç ismini kadrosuna kattı. Uğur Hasko, Tuna Akgüneş ve Buğra Yaman’la sözleşme imzalayan kulüp yeni sezonda hedefini bölgesel amatör lige çıkmak olarak belirledi. 
Kızılpınarspor yönetiminden konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Bu sezon genel kurulumuzu tamamlamamızın ardından transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde giriş yaptık. İnceleme ekibimizle birlikte teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transferlerimizi yaptık. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kapaklıspor’dan 3 isimle anlaşmaya vardık. Transfer çalışmalarımız devam edecek. Bizler Kızılpınarspor’un hedeflerini her zaman bir ileriye taşıması için mücadele edeceğiz. Bu anlamda biz sahada 11 kişi mücadele ederken 12’nci adamımız olarak tribünden bizi destekleyecek olan taraftarımızla bütünleşerek hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Taraftarlarımızdan ve bölgemizde faaliyet gösteren esnaflarımız ve iş adamlarımızdan güçlü bir destek istiyoruz” dedi.

Kızılpınarspor Süper Amatör Küme’de geçtiğimiz sezon 26 maçta 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 yenilgi alarak 40 puan toplamıştı ve 6. basamakta ligi tamamlamıştı.

Kaynak: İlkay Danacılar