45 takımın katılımıyla tek devreli lig usulüne göre 6 grupta oynatılan maçlar büyük bir mücadeleye sahne oluyor.

Tekirdağ’da minikler şov yapmaya devam ediyor. U11 Miniminikler Şenliği 4. hafta müsabakaları ile devam etti.

TEKİRDAĞ GÜCÜ TAM GAZ  
A Grubu’nda 4. hafta mücadelesinde 9 puanlı lider Tekirdağ Gücüspor, 6 puanla 3. sırada yer alan Kazanderespor ile kozlarını Karadeniz 2 Nolu Saha’da paylaştı. Mücadeleyi Tekirdağ Gücüspor 6-1 kazanarak 12 puana ulaştı ve zirvede yer aldı. Kazanderespor ise 6 puanla 4. basamağa geriledi.
Bir diğer müsabakada 7 puanla 2. basamakta yer alan 100. Yılspor, 3 puanlı 5. sıradaki Malkara 14 Kasımspor’a konuk oldu. Karadeniz 2 Nolu Saha’da oynanan müsabakayı 100. Yılspor 5-1 kazanmayı başardı. 100. Yılspor 10 puanla 2. sıraya yükselirken, Malkara 14 Kasımspor 3 puanla 5. sırada yer aldı.  
3 puanla 7. sırada yer alan Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor ise puansız olarak 8. sırada yer alan Tekirdağspor ile Karadeniz 2 Nolu Saha’da kozlarını paylaştı. Mücadeleyi Tekirdağspor 2-1 galip tamamlamayı bildi ve ilk puanlarını alarak 3 puanla 7. sırada yer aldı. Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor ise 3 puanla 8. sırada kaldı.
Grubun son maçında ise 4 puanla 4. sırada yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ile 3 puanla 6. sırada yer alan Büyük Çınarlıspor karşılaştı. Karadeniz 2 Nolu Saha’da oynanan müsabakayı Süleymanpaşa Namık Kemalspor 3-1 kazanarak 7 puanla 3. basamağa yerleşirken, Büyük Çınarlıspor ise 3 puanla 6. basamakta yer aldı.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği A Grubu 4. Hafta Sonuçları

Büyük Çınarlıspor 1-3 Süleymanpaşa Namık Kemalspor
Kazanderespor 1-6 Tekirdağ Gücüspor
Malkara 14 Kasımspor 1-5 100. Yılspor
Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor 1-2 Tekirdağspor

TEKİRDAĞ GÜNDOĞDU MAÇA ÇIKMADI
B Grubu’nda 4. hafta mücadelesinde 7 puanlı lider Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor deplasmanda 4 puanla 3. sırada bulunan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor’a konuk oldu. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan mücadeleyi Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor 4-0 kazanmayı bildi. Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor 10 puanla zirvede yer alırken, Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 4 puanla 4. sırada yer aldı.
Grupta 7 puanlı ekip olan 2. sıradaki Tekirdağ İdman Yurduspor ise 2 puanla olarak 5. sırada yer alan Akçeşmespor ile karşılaştı. Karadeniz 1 Nolu Saha’da büyük çekişmeye sahne olan maçı Tekirdağ İdman Yurduspor 2-1 kazanarak 10 puana ulaştı 2. sırada yer aldı. Akçeşmespor ise 2 puanla 5. basamakta kaldı.
Bir diğer müsabakada 4 puanla 4. sırada yer alan Aslan Yıldızspor ile puansız olarak 7. sırada yer alan Tekirdağ Gündoğduspor Karadeniz 1 Nolu Saha’da karşılaşacaktı. Tekirdağ Gündoğduspor maça çıkmayınca Aslan Yıldızspor mücadeleyi 3-0 hükmen galip tamamladı. Aslan Yıldızspor 7 puanla 3. sıraya yükselirken, Tekirdağ Gündoğduspor puansız olarak 7. sırada yer aldı.
Grupta Atletik Yıldızspor 4. haftayı BAY geçerek puansız olarak 6. basamakta yer aldı.         

Kapaklı Sitespor güç depoluyor Kapaklı Sitespor güç depoluyor

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği B Grubu 4. Hafta Sonuçları

Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 0-4 Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor
Tekirdağ Gündoğduspor 0-3 Aslan Yıldızspor
Akçeşmespor 1-2 Tekirdağ İdman Yurduspor
Atletik Yıldızspor - BAY

C GRUBU’NDA ÇEKİŞME SÜRÜYOR
C Grubu’nda üç haftada 9 puanlı lider olan Çorlu Fenerspor, 7 puanla 2. basamakta yer alan Çorlu İdman Ocağıspor ile karşılaştı. General Basri Saran Stadı’nda oynanan müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi. Çorlu Fenerspor 10 puanla zirvede yer alırken, Çorlu İdman Ocağıspor 8 puanla 3. basamakta yer aldı. 
Diğer 6 puanlı ekip olan 3. basamaktaki Çorlu Altınoranspor, 4 puanla 5. sırada bulunan Çorlu Trakya Balkanspor ile General Basri Saran Stadı’nda karşılaştı. Çorlu Altınoranspor maçı 3-0 kazanarak 9 puanla 2. sırada yer alırken, Çorlu Trakya Balkanspor 4 puanla 6. sırada kaldı.
İlk üç haftada aldığı 4 puanla 4. sırada yer alan Çorlu Esentepespor ise puansız olarak 7. sırada yer alan Çorluspor 1947 ile kozlarını General Basri Saran Stadı’nda paylaştı. Müsabakayı Çorlu Esentepespor 6-1 kazanarak 7 puanla 4. basamakta yer aldı. Çorluspor 1947 ise puansız olarak 7. sırada yer aldı.
Grubun son maçında ise 4 puanla 6. sırada yer alan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor ile puansız 8. basamaktaki Marmaraereğlisi Belediyespor karşılaştı. General Basri Saran Stadı’nda oynanan mücadeleyi Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 6-0 galip tamamladı. Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 7 puanla 5. sıraya yükselirken, Marmaraereğlisi Belediyespor puansız olarak 8. basamakta yer aldı.
  
Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği C Grubu 4. Hafta Sonuçları

Çorlu Trakya Balkanspor 0-3 Çorlu Altınoranspor
Çorluspor 1947 1-6 Çorlu Esentepespor
Çorlu İdman Ocağıspor 1-1 Çorlu Fenerspor 
Marmaraereğlisi Belediyespor 0-6 Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 

D GRUBU’NDA SAĞLIKSPOR’A SOĞUK DUŞ
D Grubu’nda 4. hafta müsabakalarında 9 puanla zirvede olan Sağlıkspor ile 6 puanla 3. sıradaki Ergene Gençlerbirliğispor kozlarını Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da paylaştı. Ergene Gençlerbirliğispor mücadeleyi 5-1 kazanarak Sağlıkspor’a şok bir yenilgi tattırdı. Ergene Gençlerbirliğispor bu galibiyetle 9 puanla 4. sırada yer alırken, Sağlıkspor aynı puanla 2. sıraya geriledi. 
Grupta 6 puanla 2. basamaktaki Muratlı Halk Eğitimispor, puansız olarak 8. sırada yer alan Ergene Gençlikspor ile Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da karşılaştı. Muratlı Halk Eğitimispor rakibini paramparça etti ve maçı 8-1 kazandı. Muratlı Halk Eğitimispor 9 puanla zirveye yükselirken, Ergene Gençlikspor puansız olarak 8. sırada yer aldı. 
Grupta 6 puanlı bir başka ekip 4. sıradaki Çorlu Yıldırım Spor Kulübü, 4 puanla 5. sıradaki Yeşiltepespor ile kozlarını Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da paylaştı. Büyük çekişmeye sahne olan maçı Çorlu Yıldırım Spor Kulübü 3-2 galip tamamlamayı bildi. Çorlu Yıldırım Spor Kulübü 9 puanla 3. sırada yer alırken, Yeşiltepespor 4 puanla 6. basamakta yer aldı.
Grubun son maçında ise 4 puanla 6. sıradaki Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ile puansız olarak 7. sıradaki Aşağı Sevindiklispor karşılaştı. Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da oynanan maçı Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 2-0 galip tamamlamayı başardı. Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 7 puanla 5. basamağa yükselirken, Aşağı Sevindiklispor puansız olarak 7. sırada kaldı. 

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği D Grubu 4. Hafta Sonuçları

Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 2-0 Aşağı Sevindiklispor
Çorlu Yıldırım Spor Kulübü 3-2 Yeşiltepespor
Ergene Gençlerbirliğispor 5-1 Sağlıkspor
Muratlı Halk Eğitimispor 8-1 Ergene Gençlikspor 

E GRUBU’NDA KAPAKLI SİTE DARMADAĞIN ETTİ
E Grubu’nda 4. hafta mücadelelerinde 9 puanlı lider Çerkezköy 1923 Gençlikspor, 7 puanla 3. sırada bulunan Çerkezgücüspor ile karşılaştı. Kapaklı Sahası’nda oynanan maçı Çerkezköy 1923 Gençlikspor 3-1 kazandı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor bu sonuçla 12 puanla zirvede yer alırken, Çerkezgücüspor 7 puanla 3. sırada kaldı. 
Grupta 9 puanla 2. basamakta yer alan Kapaklı Sitespor ise puansız olarak 8. basamakta yer alan Taşkıranlar Samsungücüspor ile kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Kapaklı Sitespor rakibini perişan etti ve maçı 14-0 galip tamamladı. Kapaklı Sitespor 9 puanla ve averajla 2. sırada yer alırken, Taşkıranlar Samsungücüspor puansız olarak 8. basamakta kaldı.
Grupta 6 puanlı bir başka ekip olan 4. basamaktaki Karaağaçspor, 4 puanla 5. sırada bulunan Kapaklıspor ile karşılaştı. Kapaklı Sahası’nda oynanan mücadeleyi Kapaklıspor 5-0 kazanmayı başardı. Kapaklıspor 7 puanla 4. sıraya yükselirken, Karaağaçspor 6 puanla 5. sıraya geriledi.
Grubun son maçında ise puansız olarak 6. sıradaki Fevzipaşaspor, puansız olarak 7. basamakta bulunan Çataklıspor ile kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Fevzipaşaspor maçı 5-0 galip tamamlamasını bildi ve 3 puanla 6. sırada yer aldı. Çataklıspor ise puansız olarak 7. basamakta kaldı.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği E Grubu 4. Hafta Sonuçları

Çataklıspor 0-5 Fevzipaşaspor
Taşkıranlar Samsungücüspor 0-14 Kapaklı Sitespor
Çerkezgücüspor 1-3 Çerkezköy 1923 Gençlikspor
Kapaklıspor 5-0 Karaağaçspor

F GRUBU’NDA TEKİRDAĞ MARMARA SÜRPRİZ YAPTI
Son grup olan F Grubu’nda 4. haftada 9 puanlı lider Saray İstiklalspor, -3 puanla 6. sırada yer alan Sarayspor 1953 ile karşılaşacaktı. Sarayspor 1953’ün teknik ekibinin olmaması dolayısıyla maç oynanmadı ve Saray İstiklalspor maçı 3-0 hükmen galip kapattı. Saray İstiklalspor 12 puana ulaştı ve zirvede yer aldı. Sarayspor 1953 ise -3 puanla 6. sırada yer aldı.
Grupta 6 puanla 3. sırada yer alan Büyük Yoncalıspor, Yoncalı derbisinde 3 puanla 4. basamakta yer alan Küçük Yoncalıspor ile kozlarını Saray Şehir Stadı’nda paylaştı. Derbi 2-2 eşitlikle sona erdi ve Büyük Yoncalıspor 7 puanla 2. sırada yer aldı. Küçük Yoncalıspor ise 4 puanla 5. sıraya geriledi.
Grubun son maçında ise 3 puanla 5. basamakta yer alan Tekirdağ Marmaraspor ile 6 puanla 2. sırada yer alan Saray Belediyespor karşı karşıya geldi. Saray Şehir Stadı’nda oynanan müsabakayı Tekirdağ Marmaraspor 2-0 galip tamamladı. Tekirdağ Marmaraspor 6 puanla 3. sıraya yükselirken, Saray Belediyespor 6 puanla 4. sıraya geriledi.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği F Grubu 4. Hafta Sonuçları

Küçük Yoncalıspor 2-2 Büyük Yoncalıspor 
Sarayspor 1953 0-3 Saray İstiklalspor
Saray Belediyespor 0-2 Tekirdağ Marmaraspor

Kaynak: İlkay Danacılar