Yeni sezonda BAL Ligi’nde mücadele edecek Evrensekiz Evrenspor 4 oyuncu ile sözleşme imzaladı.
Sezonu 22 maçta 16 galibiyet 3 beraberlik ve 3 yenilgi ile 51 puanla şampiyon tamamlayan Evrensekiz Evrenspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Siyah beyazlılar tecrübeli kaleci Murat Ayaz’ı kadrosuna kattığını açıkladı. BAL ekiplerinin gözdesi olan Tekirdağ doğumlu olan 30 yaşındaki kaleci Murat Ayaz, geçtiğimiz sezon 12 Bingölspor ile BAL’da 11. Grupta şampiyonluk mücadelesi vermişti.
Kariyerinde 138 BAL maçı bulunan başarılı eldiven bir dönem Lüleburgazspor’da da ter dökerken, Tarsus İdman Yurduspor ile profesyonellik deneyimi de yaşamıştı.
AİLEMİZE HOŞGELDİN MURAT AYAZ
Transferin açıklanmasının ardından Evrenspor’dan “Ailemize Hoş geldin Murat Ayaz” başlığı ile bir duyuru yapılırken, “Kulübümüz dış transferde 2024-2025 sezonu için; geçtiğimiz sezon 12 Bingölspor ile BAL 11. grupta şampiyonluk mücadelesi vermiş olan deneyimli Kaleci Murat Ayaz ile anlaşmış bulunmaktadır. Kendisine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz.” denildi.
Dış transferde savunmaya da takviye yapan Evrensekiz Evrenspor son olarak Vizespor’da oynayan Kutay Demir ile anlaşmaya vardı. Yapılan açıklamada; ‘‘Kulübümüz dış transferde 2024-2025 sezonu için; Hacettepe, Kırklarelispor, Uzunköprüspor ve son olarak Vizespor da başarılı bir şekilde oynamış olan 2002 doğumlu genç Stoper Kutay Demir ile anlaşmış bulunmaktadır. Kendisine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.
İç transferde 2 isimle anlaşmaya varan siyah beyazlılar 10 numara oyuncusu Halil Bayın ile anlaşmaya vardı. Kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘Kulübümüz iç transferde 2024-2025 sezonu için geçtiğimiz sezonun etkili isimlerinden 2002 doğumlu başarılı 10 numaramız Halil Bayın ile anlaşmış bulunmaktadır. Kendisine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz.’’ denildi.
Yine iç transferde genç oyuncu Sualp Muammer Kıratlı ile sözleşme yenileyen Evrensekiz Evrenspor yaptığı bilgilendirmede; ‘‘Kulübümüz iç transferde 2024-2025 sezonu için 2003 doğumlu genç orta saha oyuncumuz Sualp Muammer Kıratlı ile anlaşmış bulunmaktadır.Kendisine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.   

Çorluspor 1947 lige başlıyor Çorluspor 1947 lige başlıyor

Daha önce Evrensekiz Evrenspor tarihinin ilk Süper Amatör Lig şampiyonluğunu yaşatan teknik ekip ile anlaşmaya varan yönetim kurulu Teknik direktör Abdullah Çelik, Yardımcı Antrenör Akın Körpe ve Masör Özcan Körpe ile sözleşme yeniledi.
Yönetim ilk olarak takım kaptanı Oğuzhan Karadağ ile anlaşmıştı. Dış transferde ise ilk olarak geçtiğimiz sezon BAL Ligi ekiplerinden Kapaklıspor forması giyen kanat oyuncusu Jiyan Esen ile sözleşme imzalanmıştı. 
Bir diğer anlaşılan oyuncu ise BAL Ligi tecrübesi bulunan ve geçtiğimiz sezon Vizepor forması giyen deneyimli stoper Erce Bertuğ Duman ile anlaşmaya varılmıştı. 
Evrensekiz Evrenspor hücum oyuncusu Biray Yörük ile de sözleşme imzalamıştı.

Kaynak: İlkay Danacılar