Ergene Velimeşe deplasmana hazırlanıyor Ergene Velimeşe deplasmana hazırlanıyor

Yeni sezonda BAL Ligi’nde mücadele edecek Evrensekiz Evrenspor 7 oyuncu ile sözleşme imzaladı.
Sezonu 22 maçta 16 galibiyet 3 beraberlik ve 3 yenilgi ile 51 puanla şampiyon tamamlayan Evrensekiz Evrenspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Evrensekiz Evrenspor 2 iç transfer olmak üzere toplam 7 oyuncu ile anlaşmaya vardı.
 
Siyah beyazlılar iç transferde sol kanat oyuncusu Kutay Kaya ile anlaşmaya vardı. Kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘Kulübümüz iç transferde 2024-2025 sezonu için geçtiğimiz sezonun etkili isimlerinden 2001 doğumlu başarılı sol kanat oyuncusu Kutay Kaya ile anlaşmış bulunmaktadır.Kendisine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz.’’ denildi.
Yine iç transferde 2024-2025 sezonu için geçtiğimiz sezon sol bek mevkisinde oynamasına rağmen 7 gol atarak dikkatleri üzerine çeken 2005 doğumlu genç sol bek  Taha Yasin Yakmacı ile sözleşme imzaladı. Yapılan bilgilendirmede: ‘‘Kulübümüz iç transferde 2024-2025 sezonu için geçtiğimiz sezon sol bek mevkisinde oynamasına rağmen 7 gol atarak dikkatleri üzerine çeken 2005 doğumlu genç sol bek  Taha Yasin Yakmacı ile anlaşmış bulunmaktadır. Kendisine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.
DIŞ TRANSFERDE 5 İMZA BİRDEN
Dış transferde de önemli adımlar atan Evrensekiz Evrenspor geçtiğimiz sezon Kaynarca Gençlikspor’un 3 önemli oyuncusunu kadrosuna kattı.
İlk olarak Kaynarca Gençlikspor’un lig ikincisi olmasında önemli rol oynayarak başarılı bir sezon geçiren 2005 doğumlu genç orta saha Gökhan Efe ile anlaşmaya vardı. Transfer ile ilgili yapılan açıklamada; ‘‘Kulübümüz dış transferde 2024-2025 sezonu için; geçtiğimiz sezon Kaynarca Gençlikspor’un 2.’liğinde önemli rol oynayarak başarılı bir sezon geçiren 2005 doğumlu genç orta saha Gökhan Efe ile anlaşmış bulunmaktadır. Kendisine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz.’’ denildi.
Yine Kaynarca Gençlikspor’dan sağ kanat oyuncusu Muhammed Ahmet Yavuz ile anlaşan siyah beyazlılar, aynı takımda forma giyen sağ bek oyuncusu Ahmet Can Ön ile sözleşme imzaladı.
Kulüpten iki oyuncu ile ilgili yapılan açıklamada; ‘‘Kulübümüz dış transferde 2024-2025 sezonu için; geçtiğimiz sezon Kaynarca Gençlik Spor’un 2.liğinde önemli rol oynayarak başarılı bir sezon geçiren 2005 doğumlu genç sağ kanat Muhammed Ahmet Yavuz ile 1999 doğumlu deneyimli sağ bek Ahmet Can Ön ile anlaşmış bulunmaktadır. Kendilerine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz.’’ denildi.
BAL’DAN TAKVİYE
Bu sezonu BAL Ligi’nde geçirecek olan Evrensekiz Evrenspor, geçtiğimiz sezon BAL Ligi ekiplerinden Uzunköprüspor’da forma giyen 2005 doğumlu genç orta saha oyuncusu Samet Çetin ile sözleşme imzaladı. Yapılan bilgilendirmede; ‘‘Kulübümüz dış transferde 2024-2025 sezonu için; geçtiğimiz sezon BAL Ligi ekiplerinden Uzunköprüspor’da forma giyen 2005 doğumlu genç orta saha Samet Çetin ile anlaşmış bulunmaktadır. Kendisine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.
Siyah beyazlılar son olarak A.Güvenspor forması giyen eski futbolcusu deneyimli sol bek Timurhan Atlılar ile anlaştı. Yapılan açıklamada; ‘‘Kulübümüz dış transferde 2024-2025 sezonu için;geçtiğimiz sezon A.Güvenspor forması giyen eski futbolcumuz deneyimli sol bek Timurhan Atlılar ile anlaşmış bulunmaktadır. Kendisine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz.’’ denildi. 
DAHA ÖNCE DE 8 OYUNCU İLE SÖZLEŞME İMZALANDI
Daha önce Evrensekiz Evrenspor tarihinin ilk Süper Amatör Lig şampiyonluğunu yaşatan teknik ekip ile anlaşmaya varan yönetim kurulu Teknik direktör Abdullah Çelik, Yardımcı Antrenör Akın Körpe ve Masör Özcan Körpe ile sözleşme yenilemişti.
Yönetim ilk olarak takım kaptanı Oğuzhan Karadağ ile anlaşmıştı. Dış transferde ise ilk olarak geçtiğimiz sezon BAL Ligi ekiplerinden Kapaklıspor forması giyen kanat oyuncusu Jiyan Esen ile sözleşme imzalanmıştı. 
Bir diğer anlaşılan oyuncu ise BAL Ligi tecrübesi bulunan ve geçtiğimiz sezon Vizepor forması giyen deneyimli stoper Erce Bertuğ Duman ile anlaşmaya varılmıştı. 
Evrensekiz Evrenspor hücum oyuncusu Biray Yörük ile de sözleşme imzalamıştı. Siyah beyazlılar tecrübeli kaleci Murat Ayaz’ı da kadrosuna kattığını açıklamıştı. Dış transferde savunmaya da takviye yapan Evrensekiz Evrenspor son olarak Vizespor’da oynayan Kutay Demir ile anlaşmaya varmıştı. 
İç transferde de 2 isimle anlaşmaya varan siyah beyazlılar 10 numara oyuncusu Halil Bayın ile genç oyuncu Sualp Muammer Kıratlı ile sözleşme yenilemişti.

Kaynak: İlkay Danacılar