Yaz mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde vatandaşlar zaman zaman aşırı sıcaklardan bunalıyor. 
Bazı vatandaşlar Süleymanpaşa sahilinde açık havada sıcağın etkisinden kurtulmaya çalışırken, bazı vatandaşlar Millet Bahçesi’nde zaman geçiriyor. 
Vatan Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde inşa edilen ve açılışı bu yılın şubat ayında yapılan Millet Bahçesi’ne araçlarıyla gelen vatandaşlar, akşam serininden faydalanmaya çalışıyor. 
Millet Bahçesi’nin içerisinde bulunan kamelyalar, piknik masaları ya da çimlerde oturan vatandaşlar, çaylarını yudumlayıp yıldızları izleme imkanı buluyor. Yetişkinler piknik yaparken, çocukları da bölgede bulunan çeşitli oyun gruplarında eğlenceli zaman geçiriyor. Büyük bölümünü ahşap oyun gruplarının oluşturduğu alanda eğlenen çocuklar, hemen yan taraftaki basketbol, futbol ve voleybol sahalarında spor yapma şansına da sahip oluyor. 

Trakyagazetesi Sıcaktan Bunalanların Yeni Adresi Millet Bahçesi2

AKŞAM SERİNİNDE DENİZ KEYFİ

Millet Bahçesi’ne gelen vatandaşların bir kısmı ise sahildeki uzun kumsalda vakit geçiriyor. Kıyıya sandalyelerini koyup ayaklarını serin deniz suyuna sokan vatandaşlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar burada çaylarını yudumluyor.  
Millet Bahçesi’ndeki sosyal tesisler de vatandaşlara güzel bir hizmet sunuyor. Son derece hijyenik ortamda sunum yapılan kafenin hemen yakınında tuvaletler de bulunuyor. 
Millet Bahçesi’nde her türlü hizmeti alan ve güzel bir akşam geçiren vatandaşlar, gecenin ilerleyen saatlerinde evlerinin yolunu tutuyor. 
Millet Bahçesi, yürüyüş ve bisiklet yolları ile de beğeni topluyor.

Sarmanın şampiyonları belli oldu Sarmanın şampiyonları belli oldu

Trakyagazetesi Sıcaktan Bunalanların Yeni Adresi Millet Bahçesi3

Kaynak: Özge Ebecek