A,B ve C gruplarında toplam 24 takım Süper Amatör Küme’ye yükselmek için kıyasıya mücadele ediyor.

A GRUBU’NDA İKİNCİLİK KAPIŞMASI
A Grubu’nda 5. hafta maçında 12 puanlı lider Marmaraereğlisi Belediyespor, puansız olarak 8. basamakta yer alan Kazanderesspor’u ağırlayacak. Müsabaka Marmaraereğlisi Sahası’nda saat 14.00’te paylaşacak. 
Bir diğer maçta 10 puanlı ekip olan 2. sıradaki Karacakılavuzspor ise sahasında 9 puanla 3. sırada bulunan Tekirdağ İdman Yurduspor’u konuk edecek. Karacakılavuz Sahası’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te start alacak.
Grupta 6 puanla 4. sırada yer alan Tekirdağ Gençlikgücüspor ise 3 puanla 5. sırada yer alan Eriklice Zeytinspor’u ağırlayacak. Mücadele saat 15.30’da Ergene Sahası’nda oynanacak.
Grubun son maçında ise 4 puanla 5. sırada yer alan Tekirdağ Değirmenaltıspor ile 3 puanla 7. sırada bulunan Çerkezmüsellim Spor Kulübü 13 Kasım Sahası’nda saat 16.30’da kozlarını paylaşacak.  

Tekirdağ 1. Amatör Küme A Grubu 5. Hafta Fikstürü
Marmaraereğlisi Belediyespor - Kazanderespor
Karacakılavuzspor - Tekirdağ İdman Yurduspor
Tekirdağ Değirmenaltıspor - Çerkezmüsellim Spor Kulübü
Tekirdağ Gençlikgücüspor - Eriklice Zeytinspor

Tekirdağ U14 Ligi’nde 7. hafta heyecanı Tekirdağ U14 Ligi’nde 7. hafta heyecanı

LİDER ERGENEGÜCÜ ULAŞSPOR HÜKMEN
B Grubu’nda 5. hafta mücadelesinde 12 puanlı lider Ergenegücü Ulaşspor Hürriyet Yıldızspor karşılaşacaktı. Hürriyet Yıldızspor ligden çekildiği için Ergenegücü Ulaşspor hükmen galip gelecek. 
Grupta 9 puanlı ekip olan 2. sıradaki Ergenespor ise 9 puanla 4. sırada yer alan Sağlıkspor ile kozlarını Ulaş Sahası’nda paylaşacak. Mücadele saat 12.30’da start alacak.
Topladığı 9 puanla 3. sırada bulunan Ergene Gençlerbirliğispor ise 3 puanla 6. sırada yer alan Ferhadanlıspor’a konuk olacak. Müsabaka saat 14.00’te Karadeniz 1 Nolu Saha’da başlayacak.
Grubun son maçında ise 3 puanlı 2 ekibin mücadelesinde 5. sıradaki Tekirdağ Adaletspor ile 7. sıradaki Ergene Misinlispor Ulaş Sahası’nda kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 15.30’da oynanacak.

Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu 5. Hafta Fikstürü
Ergene Misinlispor - Tekirdağ Adaletspor 
Ferhandanlıspor - Ergene Gençlerbirliğispor
Ergenespor - Sağlıkspor
Hürriyet Yıldızspor - Ergenegücü Ulaşspor

C GRUBU’NDA İKİNCİ SIRA KİMİN OLACAK?
C Grubu müsabakasında 5. haftada 12 puanlı lider Taşkıranlar Samsungücüspor, 3 puanla 7. basamakta yer alan Vakıflar Güvenspor’u konuk edecek. Mücadele Kapaklı Sahası’nda saat 16.30’da oynanacak. 
Bir diğer maçta 9 puanlı 2. sıradaki Kapaklı Kartalspor, aynı puanla 3. basamakta yer alan Güngörmezspor ile karşılaşacak. Müsabaka saat 12.00’de Kapaklı Sahası’nda başlayacak.
Grupta 6 puanla 4. sırada yer alan Küçük Yoncalıspor ise 3 puanla 6. sırada bulunan Karaağaçspor’u ağırlayacak. Mücadele Saray Şehir Stadı’nda saat 14.00’te start alacak.
Grubun son maçında ise 6 puanlı 5. sıradaki Ergene Kırkgözspor, grupta puansız olarak 8. basamakta yer alan Kızılpınar Uzayspor ile Ergene Sahası’nda saat 13.00’te karşılaşacak. 

Tekirdağ 1. Amatör Küme C Grubu 5. Hafta Fikstürü
Taşkıranlar Samsungücüspor - Vakıflar Güvenspor
Küçük Yoncalıspor - Karaağaçspor
Kapaklı Kartalspor - Güngörmezspor
Ergene Kırkgözspor - Kızılpınar Uzayspor

Kaynak: İlkay Danacılar