Tekirdağ Gençlikgücüsportransferde savunma oyuncusu Bora Baydemir ile 1 yıllık sözleşme yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘2023 yılı şampiyonluğumuzda büyük pay sahiplerinden biri olan, genç yaşına rağmen hem 1. Amatör hem de diğer liglerden çok teklif alan sol bek ve stoper oyuncusu Bora Baydemir ile 1 yıllık daha sözleşme yeniledik. Oyuncumuza başarılar diler, yeni sezonda güzel bir sezon geçirmesini temenni ederiz.’’ ifadeleri kullanıldı.

Tekirdağ Gençlikgücüspor yine geçtiğimiz sezon Şarköyspor forması giyen Yusuf Sarıgül ile anlaşmaya vardı. Kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘Geçtiğimiz sezonlarda formamızı terleten, hızı ve isabetli ortaları ile süper amatör küme takımlarından Şarköyspor’a transfer olan Yusuf Sarıgül ile bu sezon için tekrardan anlaştık. Oyuncumuz sırası ile Kestanelikspor, İzzettin Spor Kulübü, Bakırköyspor, Çakılköyspor ve Şarköyspor formaları giymiştir. Kulübümüzde başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz.’’ denildi. 

Tekirdağ Gençlikgücü sol kanadını güçlendirdi Tekirdağ Gençlikgücü sol kanadını güçlendirdi

DAHA ÖNCE 6 OYUNCU TRANSFERİ AÇIKLANMIŞTI
Tekirdağ Gençlikgücüspor daha önce de 6 oyuncu ile sözleşme imzalamıştı.
İlk olarak kaleci transferini açıklayan Tekirdağ Gençlikgücüspor, son olarak BAL Ligi’nde Bakırköyspor forması giyen Abdullah Can Yıldırım ile anlaşmaya varmıştı.
Tekirdağ Gençlikgücüspor daha sonra takım kaptanı Bilal Ercan Arıcan ile sözleşme imzalamıştı. 
Savunmaya da takviye yapan Tekirdağ Gençlikgücüspor tecrübeli oyuncu Esat Sezer ile anlaşmaya varmıştı. 
Tekirdağ Gençlikgücüspor orta saha transferi için iç transferde Hüseyin Can Kuzucu ile anlaşmaya varmıştı.
Kanat oyuncusu takviyesi yapan Tekirdağ Gençlikgücüspor genç oyuncular Ahmet Melih Namalır ve Furkan Aydın sözleşme imzalamıştı.

Kaynak: İlkay Danacılar