Kapaklı Sitespor güç depoluyor Kapaklı Sitespor güç depoluyor

U11,U12,U13 ve U14 liglerinin 3’ünde gruplarını şampiyon tamamlayan Tekirdağ Gücüspor U12 ligi hariç tüm grupları lider bitirdi. U12 Ligi’nde ise grubunu 3. sırada yer aldı.       
U11 TAKIMI NAMAĞLUP
Tekirdağ Gücüspor Tekirdağ U11 Ligi’nde A Grubu’nda yer aldı. Burada oynadığı 7 maçta da 7 galibiyet alarak namağlup şampiyon olmayı başardı. U11 takımı bu müsabakalarda 45 gol atarken kalesinde sadece 6 gol gördü.
U12 LİGİ’NDE 3. SIRADA YER ALDI
Tekirdağ Gücüspor Tekirdağ U12 Ligi’nde A Grubu’nda mücadele etti. Bu grupta oynadığı 5 maçta 3 galibiyet alan U12 takımı 2 de mağlubiyet aldı ve 9 puanla 3. basamakta yer aldı. Tekirdağ Gücüspor rakip filelere 14 gol atarken, kalesinde 8 gole engel olamadı.
U13 TAKIMI TEK BERABERLİK ALDI
Tekirdağ Gücüspor Tekirdağ U13 Ligi’nde A Grubu’nda yer aldı. Oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan Tekirdağ Gücüspor 19 puanla grubu şampiyon tamamladı. Rakip kalelere 38 gol atan Tekirdağ Gücüspor, kalesinde yanlızca 3 gol gördü ve iyi bir sezon geçirdi.
U14 DE NAMAĞLUP ZİRVEDE
Tekirdağ Gücüspor Tekirdağ U14 Ligi’nde A Grubu’nda mücadele etti. Oynadığı 8 maçta da galibiyet aldı ve 24 puanla grubu namağlup şampiyon tamamladı. Tekirdağ Gücüspor U14 takımı bu maçlarda 53 gol atarken, kalesinde sadece 4 gole müsaade etti.
Daha sonra U14 Play-off’ta mücadele eden Tekirdağ Gücüspor burada istediği sonuçları alamadı ve oynadığı 10 maçta 2 galibiyet ve 8 yenilgi aldı. 6 puanla 4. basamakta yer aldı.
‘‘OYUNCULARIMIZI TEBRİK EDERİZ’’
Kulüpten konu ile yapılan açıklamada; ‘‘Tekirdağ U11 Ligi’nde A Grubu’nda namağlup şampiyon olduk. Oyuncularımızı göstermiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik ederiz. 
U12 Ligi’nde 3. sırada yer alan takımımızı da gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyoruz. 
Yine U13 Ligi’nde 7 maçın 6’sını kazanarak ve yanlızca 1 beraberlik alarak güzel bir performans ortaya koyan U13 takımız şampiyon olmayı başardı. 
Bir diğer kulvar olan U14’te mücadele eden Tekirdağ Gücüspor takımımız 8 maçta da 8 galibiyet alarak zirvenin sahibi oldu. Tüm oyuncularımızı gösterdikleri özveri ve mücadelelerinden doalyı tebrik ederiz. Birlikte nice başarılara diyoruz’’ ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: İlkay Danacılar