ASLAN YILDIZSPOR LİDERLİĞİ BIRAKMAK İSTEMİYOR

A Grubu’nda beşinci hafta mücadelesinde 10 puanla zirvede yer alan Aslan Yıldızspor, deplasmanda 5 puanla 4. basamakta yer bulunan Kumbağspor’a konuk olacak. Müsabaka saat 14.30’da 13 Kasım Sahası’nda oynanacak. 

Bir diğer mücadelede ise 10 puanla 2. basamakta bulunan Tekirdağ Gücüspor, -3 puanla 8. sırada yer alan Müreftespor’u ağırlayacak. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak mücadele saat 13.00’te start alacak. 

Grupta 6 puanla 3. basamakta yer alan Şarköyspor ise -2 puanla 7. sırada bulunan Batı Marmaraspor konuk olacaktı. Batı Marmaraspor ligden çekildiği için müsabakayı Şarköyspor hükmen kazanacak.

Grubun son maçında ise 5 puanla 5. sırada yer alan Akçeşmespor ile 3 puanla 6. basamakta yer alan Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaşacak. Müsabaka saat 14.30’da oynanacak.

Tekirdağ U13 Ligi A Grubu 5. Hafta Fikstürü  

Batı Marmaraspor - Şarköyspor
Kumbağspor - Aslan Yıldızspor
Tekirdağ Gücüspor - Müreftespor
Akçeşmespor - Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor

B GRUBU’NDA SÜLEYMANPAŞA HÜKMEN KAZANACAK

B Grubu’nda ise 10 puanla lider olan Süleymanpaşa Namık Kemalspor beşinci hafta mücadelesinde puansız olarak 8. basamakta yer alan Çerkezmüsellim Spor Kulübü’nü ağırlayacaktı. Çerkezmüsellim Spor Kulübü maça çıkmayacağını açıklayınca Süleymanpaşa Namık Kemalspor rakibini hükmen mağlup edecek.

B Grubu’nda 10 puanla 2. basamakta yer alan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ise deplasmanda 9 puanla 3. sırada bulunan Tekirdağ İdman Yurduspor ile karşılaşacak. Mücadele Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 16.00’da oynanacak. 

Bir başka Tekirdağ temsilcisi 9 puanlı 4. sıradaki 100. Yılspor ise 4 puanla 5. basamakta yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor’a konuk olacak. Müsabaka Marmaraereğlisi Sahası’nda saat 15.00’te start alacak.

Grubun son maçında ise 1 puanla 7. sırada yer alan Atletik Yıldızspor ile 3 puanla 6. basamaktaki Büyük Çınarlıspor kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 13.00’te paylaşacak.

Tekirdağ U13 Ligi B Grubu 5. Hafta Fikstürü  

Süleymanpaşa Namık Kemalspor - Çerkezmüsellim Spor Kulübü
Marmaraereğlisi Belediyespor - 100. Yılspor
Atletik Yıldızspor - Büyük Çınarlıspor
Tekirdağ İdman Yurduspor - Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor

C GRUBU KARIŞTI

C Grubu’nda ise beşinci hafta maçında 9 puanla lider olan Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile 3 puanla 7. basamaktaki Çorlu Esentepespor kozlarını Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda saat 19.00’da paylaşacak.

Bir diğer müsabakada 7 puanla 3. sırada yer alan Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü sahasında 4 puanla 5. sırada yer alan Çorlu İdman Ocağıspor ile karşılaşacak. Mücadele Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda başlayacak. 

Grupta 9 puanla 2. basamakta yer alan Çorlu Esentepespor ile 6 puanla 4. basamakta yer alan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor kozlarını General Basri Saran Stadı’nda saat 18.30’da paylaşacak.

Grubun son maçında puansız iki ekip olan 8. sırada yer alan Muratlı Halk Eğitimispor ile 9. sırada yer alan Yeşiltepespor ilk puanlarını almak için Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 18.30’da karşılaşacak.

Kızılpınarspor’a Tekirdağspor’dan transfer Kızılpınarspor’a Tekirdağspor’dan transfer

Grupta 4 puanla 6. sırada yer alan Ergene Gençlikspor haftayı BAY geçecek.

Tekirdağ U13 Ligi C Grubu 5. Hafta Fikstürü  

Çorlu Belediye Futbol Kulübü - Sağlıkspor
Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü - Çorlu İdman Ocağıspor
Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor - Çorlu Esentepespor
Muratlı Halk Eğitimispor - Yeşiltepespor
Ergene Gençlikspor - BAY   

D GRUBU ALEV ALEV

D Grubu’nda ise 9 puanla lider Çerkezköy 1923 Gençlikspor haftayı BAY geçerken, şampiyonluk iddiası bulunan maç eksiği ile 6 puanla 5. sırada bulunan Fevzipaşaspor ise 9 puanla 4. sırada yer alan Ergene Velimeşespor ile kozlarını Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda saat 18.30’da paylaşacak. 

Grubun en iddialı ekiplerinden olan 9 puanla 2. basamakta yer alan Çerkezgücüspor ise puansız olarak 7. sırada yer alan Ergenegücü Ulaşspor ile Ulaş Sahası’nda saat 18.30’da karşılaşacak.

Grubun bir başka iddialı ekibi 9 puanla 3. basamakta yer alan Çorlu Fenerspor, Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda puansız olarak 8. sırada yer alan Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor ile kozlarını paylaşacak.

Grupta puansız olarak 9. sırada yer alan Çorlu Gençlerbirliğispor ise 3 puanla 6. sırada yer alan Çataklıspor ile Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda saat 19.00’da karşılaşacak.

Tekirdağ U13 Ligi D Grubu 5. Hafta Fikstürü  

Ergenegücü Ulaşspor - Çerkezgücüspor
Fevzipaşaspor - Ergene Velimeşespor
Çorlu Gençlerbirliğispor - Çataklıspor
Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor - Çorlu Fenerspor
Çerkezköy 1923 Gençlikspor - BAY

E GRUBU’NDA LİDERLİK KAPIŞMASI

E Grubu mücadelesinde ise 10 puanlı lider Kapaklı Sitespor deplasmanda 8 puanla 3. sırada yer alan Büyük Yoncalıspor ile kozlarını Saray Şehir Stadı’nda paylaşacak. Mücadele saat 12.00’de oynanacak.

Grupta 8 puanlı ekip olan 2. sıradaki Kapaklı Kartalspor Kapaklı derbisinde 6 puanla 4. sıradaki Kapaklıspor’u konuk edecek. Mücadele Kapaklı Sahası’nda saat 14.30’da start alacak.

Bir diğer müsabakada 4 puanla 6. sırada yer alan Saray Belediyespor, deplasmanda 1 puanla 7. basamakta bulunan Tekirdağ Marmaraspor ile karşılaşacak. Müsabaka saat 16.30’da Saray Şehir Stadı’nda oynanacak.

Grubun son maçında ise 5 puanla 5. basamakta bulunan Saray İstiklalspor ile puansız olarak 8. sırada yer alan Karaağaçspor kozlarını Kapaklı Sahası’nda saat 16.00’da paylaşacak. 

Tekirdağ U13 Ligi E Grubu 5. Hafta Fikstürü  

Karaağaçspor - Saray İstiklalspor
Büyük Yoncalıspor - Kapaklı Sitespor
Kapaklı Kartalspor - Kapaklıspor
Tekirdağ Marmaraspor - Saray Belediyespor

Kaynak: İlkay Danacılar