Ergene'de tarla yangını:  100 dekar buğday ekili alan zarar gördü Ergene'de tarla yangını: 100 dekar buğday ekili alan zarar gördü

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sportif faaliyetlerini sürdürüyor. Özellikle okul sporları ile okullardaki öğrencilere yönelik yapılan spor organizasyonlarına ağırlık verdiklerini belirten Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, önümüzdeki günlerde de spor müsabakaları ile turnuvaları düzenlemeye devam edeceklerinin altını çizdi.
Sadece ilçede değil bölgede de birbirinden değişik spor organizasyonları düzenlemeye gayret gösterdiklerini ifade eden Doğramacı, bu organizasyonların sayısının da artacağını kaydetti. Doğramacı, sporcu öğrencilerin birlik ve beraberlik içerisinde eğitim öğretim görmelerine de bu organizasyonların ciddi katkı sağladığını aktararak, “İlçemizde her türlü spor müsabakası düzenliyoruz. Bunlar bazen okul öğrencileri arasında, bazen öğrencilerle veliler arasında, bazen de velilerle veliler arasında olarak değişiyor. Bu organizasyonlarda kazanan ve kaybedenden çok, birlik beraberlik, dostluk ve kardeşlik teması pekiştiriliyor. Kaymakamımız Kadir Duman da bizlere yaptığımız çalışmalarda desteklerini esirgemiyor.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi