2023-2024 sezonu Tekirdağ U17 Futbol Ligi’nde normal sezonun tamamlanmasından sonra Play-Off grupları oynanıyor. Play-Off maçları geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla devam etti.

KAPAKLI SİTE, ÇORLU BELEDİYE’Yİ MAĞLUP ETTİ
Tekirdağ U17 Play-Off Grubu’nda ilk maçından galibiyetle ayrılan ve 3 puanla 3. basamakta yer alan Çorlu Belediye Futbol Kulübü 2. hafta mücadelesinde ilk maçını kazanıp zirveye yerleşen Kapaklı Sitespor’a konuk oldu. Kapaklı Sahası’nda oynanan mücadeleyi Kapaklı Sitespor 2-1 kazanarak 6 puana ulaştı ve zirve ortağı oldu. Çorlu Belediye Futbol Kulübü 3 puanla 3. sırada kaldı. 

FEVZİPAŞA, NAMIK KEMAL’i PARÇALADI
Play- Off’a hak kazanan, ve grubun iddialı ekiplerinden olan 3 puanlı 2. sıradaki Fevzipaşaspor, 2. hafta mücadelesinde ilk maçından puan çıkaramayan 5. sıradaki Süleymanpaşa Namık Kemalspor ile karşılaştı. 13 Kasım Sahası’nda oynanan müsabakayı Fevzipaşaspor 7-0 kazanarak grupta iddiasını ortaya koydu ve 6 puanla zirveye yükseldi. Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise puansız olarak 6. sırada yer aldı.
  
TEKİRDAĞ - VELİMEŞE YENİŞEMEDİ
Grubun son maçında ise ilk maçlarından puan çıkaramayan iki ekip olan Ergene Velimeşespor ile Tekirdağspor kozlarını Ergene Sahası’nda paylaştı. Mücadele nefes keserken, maç sonunda tabelada 3-3 eşitlik vardı. Ergene Velimeşspor grupta 1 puanla 4. sırada yer alırken, Tekirdağspor aynı puanla 5. sırada yer aldı.

Tekirdağ U13 Ligi’nde 5. haftada gol yağmuru Tekirdağ U13 Ligi’nde 5. haftada gol yağmuru

Tekirdağ U17 Futbol Ligi Play- Off Grubu 2. Hafta Sonuçları 

Kapaklı Sitespor 2-1 Çorlu Belediye Futbol Kulübü 
Ergene Velimeşespor 3-3 Tekirdağspor
Süleymanpaşa Namık Kemalspor 0-7 Fevzipaşaspor

Kaynak: İlkay Danacılar