Bakan Yumaklı Çakmak Barajı'nı inceledi Bakan Yumaklı Çakmak Barajı'nı inceledi

Edirne Belediyesi, drama ve modern dans alanlarında açacağı yaz okulları ile genç yetenekleri keşfetmeyi ve geliştirmeyi amaçlıyor.
7-11 yaş grubu çocuklara yönelik olarak düzenlenecek ve 4 hafta sürecek Drama Yaz Okulu’nun başvuruları 30 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında kabul edilecek. Eğitimler, Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı'nda gerçekleştirilecek. 
Edirne Belediyesi Şehir Tiyotrosu eğitmenleri tarafından verilecek Drama Yaz Okulu ile çocukların yaratıcılıklarını ve ifade becerilerini geliştirmeyi amaçlanıyor. 7-18 yaş grubundaki gençlere hitap eden Modern Dans Yaz Okulu’nun başvuruları ise 30 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında yapılabilecek. Kurs, yine Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı'nda düzenlenecek. Gençler, uzman eğitmenler eşliğinde dans tekniklerini öğrenirken, aynı zamanda takım çalışması ve disiplin gibi önemli beceriler de kazanacaklar.
Ücretsiz gerçekleştirilecek yaz okulları hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt oluşturmak isteyen tüm vatandaşlar Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı'na başvuru yapabilecek.

Kaynak: Haber Merkezi