Balıkçılar kahvaltıda bir araya geldi Balıkçılar kahvaltıda bir araya geldi

Yerel basın, yerel sorunların dile getirilmesi, sorunlara çözüm aranması, yurttaşların olan bitenler hakkında bilgilendirilmesinde oldukça önemli bir işleve sahip. 
Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği de bu fikirden yola çıkarak üç yıldır Süleymanpaşa Belediyesince düzenlenen “Uluslararası Kiraz Festivali”nde stant açarak hem yerel gazetelerin tanıtılması, hem yurttaşların festival hakkındaki bilgilere daha kolay ulaşmasına katkı sağlıyor. 
Dernek bu yıl da festival alanında kendisine ayrılan bölümde stant açtı. Alana gelenler hem stantta bulunan gazeteleri ücretsiz alıp okuma, hem de bu gazeteleri tanıma şansına sahip oluyor. 
Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Elçin Yıldıral, yaptığı açıklamada, dernek olarak bu yıl da yerel basının tanıtımına katkıda bulunmak için stant açtıklarını söyledi. 
Standın 4 gün sürecek festival boyunca açık kalacağını belirten Yıldıral, “Arkadaşlarımız gazetelerini getirip festival boyunca buradaki stantta tanıtabilirler. Vatandaşlar da yerel yayınlara buradan ulaşıp haberler hakkında bilgi sahibi olabilirler” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi