Barakada yangın Barakada yangın

Çocukların doyasıya zaman geçirebileceği TSE standartlarındaki modern oyun grupları, kondisyon aletleri, aydınlatma sistemleri , kent  mobilyaları, epidyem zemin uygulaması ve güvenlik kamera sistemleri ile 256 m2’den oluşan alan baştan sona yenilendi. Ayrıca Sera Parkta yetiştirilen çiçekler ile park içerisinde peyzaj çalışmaları gerçekleştirildi. Baştan sona yenilenen ve çağın gereksinimlerine uygun hale getirilmiş alanlarla vatandaşlara kaliteli vakit geçirme fırsatı sağlanırken, çocuklar için de hijyenik ve kaliteli oyun alanları oluşturuldu.
Belediye Başkanı Alpay Var, park yenileme çalışmalarına ilişkin şunları kaydetti:
 “Kentimizde bulunan tüm parklarda oyun gruplarının bakım ve onarım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Yeşil Çimen Parkı’nda çocuklarımızın fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sunarak eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı tamamladık. Her bir detayı
titizlikle ele alarak ailelerin gözünün arkada kalmayacağı şekilde daha güvenli ve hijyenik parkı çocuklarımızın hizmetine sunduk. Epidyem zemin, TSE standartlarındaki oyun grupları ve güvenlik kamera sistemleri ile parkı baştan aşağı yeniledik. Her şeyin en iyisini ve en kalitelisini hak eden geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Yenilenen Yeşil Çimen Parkı’mız tüm mahalle sakinlerimize ve kentimize hayırlı olsun.”

Kaynak: Haber Merkezi