Play-off maçlarını ilk iki sırada tamamlayan Taşkıranlar Samsungücüspor ile Güngörmezspor 1. Amatör’e yükselmeyi başardı.

Play-off’ta statü gereği normal sezonda grup ikincilerinin karşılaştığı tek devre Play-Off müsabakalarının 5. haftası oynandı.

A Grubu’nu 2. sırada tamamlayan Aydoğdu Gençlikspor, B Grubu’nu 2. sırada tamamlayan Yavuzspor, C Grubu’nu 2. sırada tamamlayan Çorlu Güven Spor Kulübü, D Grubu’nu 2. sırada tamamlayan Taşkıranlar Samsungücüspor ve E Grubu’nu 2. sırada tamamlayan Güngörmezspor Play-Off grubunda mücadele etti.

GÜNGÖRMEZ GERİ DÖNEREK 1. AMATÖR’E YÜKSELDİ
Grupta 5. hafta mücadelesinde 7 puanla 2. sırada yer alan Güngörmezspor, 6 puanla 3. basamakta yer alan Aydoğdu Gençlikspor ile kozlarını General Basri Saran Sahası’nda paylaştı. Güngörmezspor geriye düştüğü maçı 3-1 kazanarak 10 puana yükseldi ve 1. Amatör Küme’ye yükselmeyi başardı. . Aydoğdu Gençlikspor ise 6 puanla 3. sırada kaldı ve yükselme şansını kaybetti. Güngörmezspor oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı ve 10 puan toplamayı başardı. Güngörmezspor rakip filelere 14 gol atarken, kalesinde 4 gole engel olamadı. Aydoğdu Gençlikspor ise oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı ve 6 puan topladı. Aydoğdu Gençlikspor 10 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.  

TAŞKIRANLAR SAMSUNGÜCÜSPOR HÜKMEN GALİP GELDİ

Kırkpınar Yüzme Şampiyonası başladı Kırkpınar Yüzme Şampiyonası başladı

Bir diğer müsabakada puansız 5. sıradaki Yavuzspor ile 7 puanla zirvede yer alan Taşkıranlar Samsungücüspor Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda karşılaşacaktı. Yavuzspor müsabakaya çıkmayıncaTaşkıranlar Samsungücüspor maçı hükmen 3-0 kazandı ve 10 puanla grubu lider tamamladı. Yavuzspor ise puansız olarak 5. basamakta kaldı. Taşkıranlar Samsungücüspor grup maçları boyunca 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alırken rakip filelere 8 gol attı ve kalesinde yanlızca 1 gol gördü. Yavuzspor ise 4 maçta 4 mağlubiyet alırken 3 gol attı ve 17 gol yedi.       

Çorlu Güven Spor Kulübü grupta 3 maçta topladığı 3 puanla 5. haftayı BAY geçti ve sezonu 3 puanla 4. sırada tamamladı.  Çorlu Güven Spor Kulübü 4 maçta 1 galibiyet ve 3 yenilgi alırken rakip kalelere 4 gol attı ve kalesinde 11 gol gördü. 

2023-2024 sezonu 2. Amatör Küme Play-Off 5. Hafta Sonuçları

Taşkıranlar Samsungücüspor 3-0 Yavuzspor
Aydoğdu Gençlikspor 1-3 Güngörmezspor
Çorlu Güven Spor Kulübü - BAY

Kaynak: İlkay Danacılar