Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hayvan dostu çalışması, evcil hayvan besleyenlerin çok hoşuna gidecek.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sahil dolgu alanda bulunan Barış ve Özgürlük Parkı’nın girişine köpek eğitim parkuru inşa ediyor. Binlerce kişinin ziyaret ettiği Tekirdağ Sahili’ne getirilen bu yenilikçi ve hayvan dostu yaklaşım hayvanseverler tarafından oldukça  olumlu karşılanacağa benziyor. Serbest gezmeye, koşmaya, iyi vakit geçirmeye ihtiyacı olan dostlarımızın hem mental olarak, hem de fiziki olarak iyi şekilde egzersiz yapabilmeleri için Tekirdağ’da inşa edilen köpek eğitim parkuru evcil hayvan sahipleri tarafından ilgi görecek.
Köpek dostlarımız için egzersiz, eğitim ve oyun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanmış olan köpek parkurunda evcil hayvan sahipleri güvenli alanda köpekleriyle ilgilenebilecek, onları eğitme şansı bulurken kendileri de keyifli dakikalar geçirmiş olacak. 
Yapımı çok yakında tamamlanacak olan köpek parkurunda evcil hayvan sahipleri köpeklerine  Temel İtaat Eğitimi, Engel Koşusu gibi eğitimler verebilecek, çeşitli aktivitelerle eğlenceli anlar yaşayacak. Köpek dostlarımız ise enerjisini ve becerilerini kullanarak engelleri aşma ve farklı aktivitelere katılma yeteneklerini geliştirebilecek, diğer köpekler ile etkileşim kurarak sosyal becerilerini geliştirecek, aynı zamanda sahipleriyle de iletişimlerini güçlendirmiş olacak.
Sadece köpekler ve sahiplerine ayrılmış olan bu güvenli alanda hayvan sevgisi ve onlarla iletişim her geçen gün daha da kuvvetlenecek.

Hem adı hem çehresi değişti Hem adı hem çehresi değişti

Trakyagazetesi Evcil Hayvanı Olanlara Müjde2!

Kaynak: Özge Ebecek