Grup maçları 30 Mayıs 2024 tarihinde oynanan maçlar ile tamamlanmıştı. Statü gereği grup ikincilerinin oynayacakları tek devre Play-Off müsabakalarının ikinci haftası tamamlandı.

A Grubu’nu 2. sırada tamamlayan Aydoğdu Gençlikspor, B Grubu’ndan Yavuzspor, C Grubu’ndan Çorlu Güven Spor Kulübü, D Grubu’ndan Taşkıranlar Samsungücüspor ve E Grubu’ndan Güngörmezspor Play-Off grubunda mücadele ediyor.

GÜNGÖRMEZ 7 ATTI
Grupta 2. hafta mücadelesinde 1 puanla 2. sırada yer alan Güngörmezspor, puansız olarak 4. sırada yer alan Yavuzspor ile kozlarını Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda paylaştı. Güngörmezspor rakibini darmadağın etti ve maçı 7-2 kazanarak 4 puana ulaştı. Güngörmezspor liderliğe yükselirken, Yavuzspor puansız olarak 4. sırada kaldı. 

TAŞKIRANLAR TEK GOLLE GÜLDÜ
Bir diğer müsabakada 1 puanla 3. sırada bulunan Taşkıranlar Samsungücüspor ile puansız olarak 5. basamakta yer alan Çorlu Güven Spor Kulübü Ulaş Sahası’nda karşılaştı. Taşkıranlar Samsungücüspor rakibini 1-0 mağlup ederek 4 puana ulaştı ve 2. basamakta yer aldı. Çorlu Güven Spor Kulübü ise puansız olarak 5. sırada kaldı.

AYDOĞDU BAY GEÇTİ

Avrupa şampiyonuna Kırklareli'de törenli karşılama Avrupa şampiyonuna Kırklareli'de törenli karşılama

Gruba 3 puanla başlayan ve 3. sırada yer alan  Aydoğdu Gençlikspor ise 2. haftayı BAY geçti.

2023-2024 sezonu 2. Amatör Küme Play-Off 2. Hafta Sonuçları

Yavuzspor 2-7 Güngörmezspor
Taşkıranlar Samsungücüspor 1-0 Çorlu Güven Spor Kulübü 
Aydoğdu Gençlikspor - BAY

Kaynak: İlkay Danacılar