Saray temsilcisi Saray İstiklalspor bu sezon 4 farklı yaş grubunda mücadele etti. 
Saray İstiklalspor U11’de şampiyon olurken, U12 ve U13 Ligi’nde 2. sırayı aldı. A Takım ise katıldığı ligi 3. sırada tamamladı.

U11 Ligi’nde mücadele eden Saray İstiklalspor U11 takımı 5 maçta aldığı 5 galibiyetle ve topladığı 15 puanla ligi şampiyon tamamlamayı başardı. 
Saray İstiklalspor U12 takımı ise oynadığı 7 maçta aldığı 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile topladığı 14 puanla sezonu 2. sırada noktalamayı bildi.
Bu sezon 13 Ligi’nde de mücadele eden Saray İstiklalspor takımı 7 maçta aldığı 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 14 puan topladı ve ligi 2. basamakta tamamladı.
Saray İstiklalspor A Takımı ise 2. Amatör kümede mücadele etti. Saray İstiklalspor oynadığı 10 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı ve 16 puanla 3. sırada yer aldı.

Tekirdağ U17 Ligi’nde rekabet 4. haftada da sürecek Tekirdağ U17 Ligi’nde rekabet 4. haftada da sürecek

Altyapı takımları oynadığı tüm maçlarda sadece 2 mağlubiyet ile sahadan ayrılarak büyük bir başarıya imza attı.
Konu ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘Sezon boyunca büyük fedakarlıklar yaparak aramızda olan futbolcu kardeşlerimizi ve çok değerli ailelerini başarlarından dolayı yürekten kutluyoruz.Yeni hikayeler yazmak için bizlere biraz mola’’ denildi.

Kaynak: İlkay Danacılar