Çorluspor 1947 takımı 3 puan arıyor Çorluspor 1947 takımı 3 puan arıyor

Çorluspor 1947 ‘de şampiyon teknik direktör Ertuğrul Yiğit ile yollar ayrıldı. Ertuğrul Yiğit Çorluspor 1947’yi 18 yıl sonra profesyonel lige taşımıştı.  
Çorluspor 1947’den yapılan açıklamada:‘‘Teknik Direktörümüz Ertuğrul Yiğit ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı. 
Futbol dünyasında saygın bir isim olan Ertuğrul Yiğit, futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük yaparak, Göktürk Saray, Eyüpspor, Anadolu Bağcılarspor, Alibeyköyspor, Beyoğlu Yeniçarşı SK, Cankurtaranspor, Küçükçekmece Sinopspor ve son olarak Çorlu 1947 SK takımlarında önemli izler bıraktı.
UEFA A lisansına sahip olan Yiğit, çalıştırdığı takımlarla dört kez şampiyonluk yaşayarak, Türk futbolunda ‘şampiyonluklara abone’ bir isim haline geldi. Alibeyköy ve Beyoğlu Yeniçarşıspor’u üst liglere taşıyan Yiğit, son iki sezonda Küçükçekmece Sinopspor ve Çorlu 1947 SK ile profesyonel lige yükselme başarısı gösterdi.
VEDA ETTİ
Yiğit, Çorlu 1947 SK ile yollarını ayırırken, başkan Yusuf Gümüş ve Asişimşekler taraftar grubu başta olmak üzere, tüm Çorluspor taraftarlarına teşekkürlerini iletti. Deneyimli teknik adam, “Umarım yeni sezonda da başarılı olurlar” diyerek takıma olan inancını ve desteğini ifade etti.

Kaynak: İlkay Danacılar