Kapaklı Sitespor Yunus Turhan sözleşme uzattı Kapaklı Sitespor Yunus Turhan sözleşme uzattı

2023-2024 sezonunda 1. Amatör Küme’de play-off turunda mücadele eden Akçeşmespor 4. sırada yer alarak Süper Amatör Küme’de mücadele etme şansını kaybetmişti. Süper Amatör Küme’de 1 takımın azalması sonucu Yeşil-Beyazlı ekip federasyon tarafından Süper Amatör Kümeye davet edildi.   

Play-Off turunu 4. Bitiren Akçeşmespor Süper Amatör Kümeye terfi etti. Süper Amatör Küme’ye yükselme grubunda ilk 3 sırayı da yer alan Malkara 14 Kasımspor, Çorlu Belediye Futbol Kulübü ve Pınarça Spor Kulübü Süper Amatör Küme’ye yükselmişti. Akçeşmespor Süper Amatör Küme’ye terfi grubunu 4. sırada bitirmişti. Kontenjanın açılması ile Federasyon tarafından Akçeşmespor‘a Süper Amatör Kümenin kapıları ardına kadar açıldı. Akçeşmespor, 2024-2025 futbol sezonunda Süper Amatör Küme’de mücadele edecek.

Geçtiğimiz sezon kurdukları kadro ile Süper Amatör Küme’yi hedefleyen Akçeşmespor Play-off grubundan çıkmayı başaramadı. Fakat oluşan boşluktan dolayı bir üst lige davet aldı. Bir mahalle takımı olmalarına karşılık Süper Amatör Küme’de mücadele etmeye hak kazanan Yeşil-beyazlı ekip önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başladı. İlk olarak ligde kalmayı hedefleyen Akçeşmespor Süper Amatör Küme’de bir çok ilçe takımı ile mücadele edecek. Deplasman masrafları içinde yeni yönetimle elinden geleni yapacak.  

Akçeşmespor’un Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Başkan: Mehmet Altun
Başkan Yardımcısı: Egemen Çolak
Genel Kaptan: Tugay Sekmen
Yönetim Kurulu Üyesi Kulüp Sorumlusu: Recep Yaprak
Muhasip: M. Zafer Baloğlulları

Kaynak: İlkay Danacılar