Bakan’dan 3 belediyeye ziyaret Bakan’dan 3 belediyeye ziyaret

İlçede aniden bastıran dolu ve şiddetli fırtına hayatı adeta felç etti. Fırtına ve dolu nedeniyle 17 ev ve bir fabrikanın çatısı uçtu, 12 araç ile belediye binası hasar gördü, D-100 kara yolu her iki yönde 45 dakika trafiğe kapandı.
Ayrıca karpuz ve ayçiçeği tarlaları zarar gördü, sahil şeridinde ciddi miktarda kum kaybı yaşandı, 5 kişi hafif yaralandı. 
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurt, olayın ardından sahada incelemelerde bulundu. 

“AFETİ YAŞADIK”
Bozkurter yaptığı açıklamada, tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. 
İlçede çok ciddi bir doğa olayı yaşandığına işaret eden Bozkurter, “Gerçekten çok ciddi bir afet yaşadık. Ciddi miktarda hasar gören evlerimiz var, araçlarımız var. Tesellimiz can kaybının olmaması. 5 vatandaşımızın hafif şekilde yaralandığı haberini aldım, kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, Allah beterinden korusun” dedi.

“YARALARI SARACAĞIZ”
Olayın ardından ekiplerle birlikte hızlı bir şekilde sahaya indiklerini ve tespitlerde bulunduklarını aktaran Bozkurter, şunları kaydetti:
“En kısa sürede vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek adına elimizden gelen ne varsa tüm gücümüzle çalışıp talepleri yerine getireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın ki belediye olarak tüm imkanlarımızla vatandaşımızın her zaman yanında olacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Candan Yüceer Hanım da yaşanan afetin ardından ilçemize gelerek vatandaşlarımızı ziyaret ettiler. Büyükşehir Belediyemizle, Marmaraereğlisi Belediyemizle hep birlikte en kısa sürede yaralarımızı saracağız, kimsenin şüphesi olmasın. Tekrar vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun diyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi