45 takımın katılımıyla tek devreli lig usulüne göre 6 grupta oynatılan maçlar büyük çekişmeye sahne oldu.

Tekirdağ’da U11 Miniminikler Şenliği son hafta müsabakaları ile tamamlandı. Gruplarda şampiyonlar belli oldu.

A GRUBU’NDA ŞAMPİYON TEKİRDAĞ GÜCÜ      
A Grubu’nda 7. hafta mücadelesinde 18 puanlı lider Tekirdağ Gücüspor, 16 puanla 2. sırada yer alan 100. Yılspor ile kozlarını 13 Kasım Sahası’nda paylaştı. Maçı kazanan takımın grupta şampiyon olacağı maçı Tekirdağ Gençlik Gücüspor 8-1 kazanmayı başardı ve 21 puanla grubunu şampiyon tamamladı.
MAÇTAN NOTLAR
5. dakikada Tekirdağ Gücüspor’da Yusuf’un sert şutu ağlara gitti: 1-0
9. dakikada Tekirdağ Gücüspor’un 2. golü geldi. Soldan yapılan ortaya ceza sahasında iyi vuran Mert Deniz skoru 2-0’a getirdi.
Golün hemen ardından 10. dakikada Tekirdağ Gücüspor’da topu önünde bulan Göktuğ sert ve düzgün vurdu. Top ağlara gitti: 3-0.
Tekirdağ Gücüspor hız kesmeden 12. dakikada farkı 4’e çıkarttı. Ceza alanında topla buluşan Mert Deniz topa temiz vurdu ve kendisinin 2. takımının 4. golünü kaydetti: 4-0.
17. dakikada 100. Yılspor’un tek golü geldi. Muhammed ali sol kanattan topu tek başına taşıdı. Kaleye yaklaşıp topu ağlara göndermeyi başardı. 4-1.
Bu golden 1 dakika sonra 18. dakikada Tekirdağ Gücü’nden Yusuf ceza alanı çizgisi üzerinden düzgün vurdu ve ilk yarının skorunu tayin etti: 5-1.
İkinci yarıda Tekirdağ Gücüspor ataklarını sürdürmeye devam etti. 30. dakikada Yağız Ege iki oyuncuyu geçip sert vurdu ve topu filelere gönderdi: 6-1.
40. dakikada Tekirdağ Gücüspor’un bir golü daha geldi. Sağ kanattan yapılan ortaya ceza sahası çizgisinden sert vuran Mert Deniz 7. golü takımına kazandırdı: 7-1.
50. dakikada skoru belirleyen gol geldi. Tekirdağ Gücüspor’da Aras Kartal topu tek başına taşıyıp rakip filelere bırakmayı başardı: 8-1.
Hakemin son düdüğünün ardından Tekirdağ Gücüspor’da oyuncular büyük bir sevinç yaşadı. Maçın ardından Tekirdağ Gücüspor şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Bir diğer müsabakada 13 puanla 3. basamakta yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor, 3 puanlı 6. sıradaki Tekirdağspor’u konuk etti. 13 Kasım Sahası’nda oynanan mücadelede Süleymanpaşa Namık Kemalspor, Tekirdağspor adeta yedi bitirdi ve maçı 7-1 galip tamamlamasını bildi. Süleymanpaşa Namık Kemalspor bu sonuçla grupta 16 puanla 3. sırada yer alırken, Tekirdağspor 3 puanla 7. basamakta kaldı.  

Grupta 7 puanla 4. sırada yer alan Kazanderespor ise 3 puanla 7. sırada yer alan Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor ile 13 Kasım Sahası’nda kozlarını paylaştı. Müsabakayı Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor 4-0 kazanmayı başardı. Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor grubu 6 puanla 6. sırada tamamlarken, Kazanderespor 7 puanla 5. sırada yer aldı.
MAÇTAN DAKİKALAR
Müsabaka sakin başladı. Mücadelede ilk gol 18. dakikada geldi. Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor’da Alperen penaltı noktasında topu kontrol etti. Düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi: 1-0.
Golden sonra rahat oynayan Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor 2. golü 22. dakikada bulmayı başardı. Organize gelişen atakta soldan ön direğe orta yapıldı. Ön direkte bulunan oyuncu topu ortaya çevirdi. Ortada topla buluşan Bartu Ardıç topu ağlara gönderdi: 2-0.
İlk yarı 2-0 sona erdi.
İkinci yarıda 30. dakikada Bartu Ardıç kendisinin ikinci, takımının 3. golünü kaydetti. Soldan yapılan ortaya ceza sahasında iyi vuran Bartu farkı 3’e çıkardı: 3-0.
50. dakikada Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor’un son golü geldi. Çınar Alper orta sahadan topu sürerek ceza sahasına kadar sokuldu. Sert bir şutla topu ağlarla buluşturdu: 4-0.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor maçı 4-0 kazandı.   

Grubun son maçında ise 7 puanla 5. sırada yer alan Büyük Çınarlıspor ile puansız olarak 8. sırada yer alan Malkara 14 Kasımspor karşılaştı. 13 Kasım Sahası’nda start alan maç 1-1 beraberlikle sona erdi. Büyük Çınarlıspor grubu 8 puanla 4. sırada tamamlarken, Malkara 14 Kasımspor grupta 1 puanla 8. basamakta yer aldı. 
MAÇTAN NOTLAR
Maç hızlı başladı. 2. dakikada Malkara 14 Kasımspor Mustafa Yıldız ceza sahasında topla buluştu. Vuruşunu yaptı. Top filelere gitti: 0-1.
Golün ardından Büyük Çınarlıspor ataklarını artıtırdı. 9. dakikada Büyük Çınarlıspor atağında Poyraz Bulut çok uzaklardan mükemmel bir serbest vuruş golü atarak skora dengeyi getirdi: 1-1. 
İlk yarı 1-1 sona erdi.
İkinci yarıda da karşılıklı ataklarla gol sesi çıkmazken maç 1-1 tamamlandı.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği A Grubu 7. Hafta Sonuçları

Büyük Çınarlıspor 1-1 Malkara 14 Kasımspor 
Tekirdağ Gücüspor 8-1 100. Yılspor 
Süleymanpaşa Namık Kemalspor 7-1 Tekirdağspor 
Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor 4-0 Kazanderespor

TEKİRDAĞ İDMAN YURDU ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEDİ
B Grubu’nda 7. hafta mücadelesinde 10 puanlı 2. sıradaki Aslan Yıldızspor, aynı puanla 3. sırada yer alan Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor konuk etti. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan mücadeleyi Aslan Yıldızspor şova dönüştürdü ve maçı 11-2 kazanarak 13 puanla grubu 2. sırada tamamladı. Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor ise 10 puanla 3. basamakta kaldı.
Grupta 6 puanla 4. sıradaki Akçeşmespor ise puansız olarak 7. sırada yer alan Tekirdağ Gündoğduspor ile karşılaştı. Karadeniz 1 Nolu Saha’da başlayan maçı Akçeşmespor 7-0 galip tamamlamasını bildi ve 9 puanla 4. basamakta yer aldı. Tekirdağ Gündoğduspor ise puansız olarak grubu son sırada tamamladı.
Bir diğer müsabakada 4 puanla 5. sırada yer alan Atletik Yıldızspor ile aynı puanla 7. sırada yer alan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaşacaktı. Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor maça çıkmayınca Atletik Yıldızspor müsabakayı hükmen 3-0 kazandı ve grubu 7 puanla 5. sırada bitirdi. Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ise 4 puanla 6. basamakta kaldı.
Grupta 16 puanlı lider Tekirdağ İdman Yurduspor 7. haftayı BAY geçse de şampiyonluğu kazanmayı başardı.       

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği B Grubu 7. Hafta Sonuçları

Tekirdağ Gündoğduspor 0-7 Akçeşmespor
Aslan Yıldızspor 11-2 Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor
Atletik Yıldızspor 3-0 Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor
Tekirdağ İdman Yurduspor - BAY

C GRUBU’NDA ŞAMPİYON ÇORLU FENER 
C Grubu’nda 7. haftada 13 puanlı lider Çorlu Fenerspor, 9 puanla 6. sırada yer alan Çorlu Esentepespor ile karşılaştı. General Basri Saran Stadı’nda oynanan maçı Çorlu Fenerspor 5-1 kazandı ve şampiyonluğunu ilan etti. Çorlu Fenerspor 16 puanla şampiyon olurken, Çorlu Esentepespor grubu 9 puanla 6. sırada bitirdi.
Grupta 13 puanlı ekip olan 2. basamaktaki Çorlu Altınoranspor, 11 puanla 3. basamaktaki Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor ile General Basri Saran Stadı’nda karşı karşıya geldi. Çorlu Altınoran müsabakayı 2-1 galip tamamladı ve 16 puanla ve 2. averajla grubu 2. sırada tamamladı. Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 11 puanla 4. sırada kaldı.
Topladığı 10 puanla 4. sırada yer alan Çorlu Trakya Balkanspor, aynı puana sahip 5. sıradaki Çorlu İdman Ocağıspor ile kozlarını General Basri Saran Stadı’nda paylaştı. Çorlu İdman Ocağıspor maçı 3-0 kazandı. Çorlu İdman Ocağıspor 13 puanla grubu 3. basamakta tamamlarken, Çorlu Trakya Balkanspor 10 puanla 5. basamakta kaldı. 
Grubun son maçında ise puansız iki ekibin mücadelesinde 7. sırada yer alan Çorluspor 1947 ile puansız 8. basamaktaki Marmaraereğlisi Belediyespor karşılaştı. General Basri Saran Stadı’nda oynanan ve nefes kesen maç 3-3 eşitlikle sona erdi. Çorluspor 1947 grubu 1 puanla 7. sırada tamamlarken, Marmaraereğlisi Belediyespor grubu 1 puanla 8. sırada tamamladı.
  
Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği C Grubu 7. Hafta Sonuçları

Çorlu Trakya Balkanspor 0-3 Çorlu İdman Ocağıspor
Çorlu Esentepespor 1-5 Çorlu Fenerspor
Çorlu Altınoranspor 2-1 Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor
Marmaraereğlisi Belediyespor 3-3 Çorluspor 1947

Kırkpınar Yüzme Şampiyonası tamamlandı Kırkpınar Yüzme Şampiyonası tamamlandı

D GRUBU’NDA SAĞLIKSPOR İPİ GÖĞÜSLEDİ
D Grubu’nda 7. hafta müsabakalarında 15 puanla zirvede olan Sağlıkspor ile 4 puanla 6. sıradaki Yeşiltepespor kozlarını Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da paylaştı. Sağlıkspor maçı 7-0 kazandı ve grubunu 18 puanla şampiyon tamamladı. Yeşiltepespor grupta 4 puanla 7. sırada kaldı.  
Bir diğer 15 puanlı ekip olan 2. basamaktaki Çorlu Yıldırım Spor Kulübü, 12 puanla 4. sırada yer alan Muratlı Halk Eğitimispor ile Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da karşılaştı. Çekişmeye sahne olan maçı Çorlu Yıldırım Spor Kulübü 4-3 kazanmayı bildi. Çorlu Yıldırım Spor Kulübü 18 puanla averajla 2. basamakta kalırken, Muratlı Halk Eğitimispor 12 puanla 4. sırada kaldı.
Grupta 15 puanlı bir başka ekip 3. sıradaki Ergene Gençlerbirliğispor, 7 puanla 5. sırada yer alan Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ile kozlarını Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da paylaştı. Mücadele 2-2 eşitlikle tamamlandı. Ergene Gençlerbirliğispor 16 puanla 3. sırada yer alırken, Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 8 puanla 5. sırada kaldı.
Grubun son maçında ise 3 puanla 7. sıradaki Ergene Gençlikspor ile puansız olarak 8. sıradaki Aşağı Sevindiklispor karşılaştı. Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da başlayan mücadeleyi Ergene Gençlikspor 3-2 kazanmayı başardı. Ergene Gençlikspor 6 puanla 6. sırada yer alırken, Aşağı Sevindiklispor puansız olarak son sırada (8) kaldı.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği D Grubu 7. Hafta Sonuçları

Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 2-2 Ergene Gençlerbirliğispor
Yeşiltepespor 0-7 Sağlıkspor
Aşağı Sevindiklispor 2-3 Ergene Gençlikspor
Muratlı Halk Eğitimispor 3-4 Çorlu Yıldırım Spor Kulübü

ÇERKEZKÖY 1923 GENÇLİK ŞAMPİYONLUĞU VERMEDİ
E Grubu’nda 7. hafta mücadelelerinde 18 puanlı lider Çerkezköy 1923 Gençlikspor, şampiyonluk maçında 15 puanla 2. sırada bulunan Kapaklı Sitespor ile karşılaştı. Kapaklı Sahası’nda oynanan mücadeleyi Çerkezköy 1923 Gençlikspor 4-0 kazandı ve şampiyonluğunu ilan etti. Çerkezköy 1923 Gençlikspor grubu 21 puanla zirvede tamamlarken, Kapaklı Sitespor 15 puanla 3. sırada yer aldı.
Grupta 13 puanla 3. basamakta yer alan Çerkezgücüspor ise 6 puanla 5. basamakta yer alan Çataklıspor ile kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Çerkezgücüspor maçı 3-0 galip tamamladı ve 16 puanla grubu 2. sırada bitirdi. Çataklıspor ise grupta 6 puanla 7. sırada kaldı.
Grupta 7 puanlı bir başka ekip olan 4. basamaktaki Kapaklıspor, puansız olarak 8. basamakta bulunan Taşkıranlar Samsungücüspor ile karşılaştı. Kapaklı Sahası’nda oynanan müsabakada Kapaklıspor rakibini paramparça etti ve maçı 12-2 kazandı. Kapaklıspor 10 puanla grupta 4. sırada yer alırken, Taşkıranlar Samsungücüspor grubu puansız olarak son sırada (8) tamamladı. 
Grubun son maçında ise 6 puanlı 6. sıradaki Fevzipaşaspor, aynı puanla 7. basamakta yer alan Karaağaçspor ile kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Fevzipaşaspor maçı 3-0 galip tamamladı ve 9 puanla 5. sırada yer aldı. Karaağaçspor 6 puanla 6. sırada kaldı.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği E Grubu 7. Hafta Sonuçları

Çataklıspor 0-3 Çerkezgücüspor
Kapaklı Sitespor 0-4 Çerkezköy 1923 Gençlikspor
Fevzipaşaspor 3-0 Karaağaçspor 
Kapaklıspor 12-2 Taşkıranlar Samsungücüspor

F GRUBU’NDA ŞAMPİYON SARAY İSTİKLALSPOR OLMUŞTU
Son grup olan F Grubu’nda maçlar daha önce tamamlanmıştı. F Grubu’nda 12 puanlı lider Saray İstiklalspor şampiyonluğu garantilemişti.

Kaynak: İlkay Danacılar