Kapaklı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 19’uncusu düzenlenecek Sünnet Şöleni’nde ünlü sanatçı Suzan Kardeş sahne alacak. Çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinliklerin olacağı ve sunuculuğunu Doğukan Alsay’ın yapacağı Sünnet Şöleni, 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü Canbazlar Caddesi’nde gerçekleştirilecek.

Kapaklı Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla sünnet işlemleri ücretsiz olarak yapılan çocuklar ve ailelerinin mutluluğunu paylaşmak için geleneksel hale getirilen ve bu yıl 19’uncusu düzenlenecek Sünnet Şöleni 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü Canbazlar Caddesi’nde yapılacak. 

“Büyük Zafer” için koştular “Büyük Zafer” için koştular

Saat 16.00’da bando eşliğinde sünnet çocuklarının ve ailelerinin katılımıyla yapılacak kortej yürüyüşüyle başlayacak Sünnet Şöleni, Recep Güven Parkı’nda Mevlid-i Şerif’in okunmasıyla devam edecek ve katılımcılara ikramda bulunulacak.

ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Sünnet çocuklarının fotoğraf çekimiyle devam edecek Sünnet Şöleni’nde çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinlikler olacak. Çocuklar sihirbaz, jonglör ve akrobasi gösterileriyle doyasıya eğlenecek.
19. Geleneksel Sünnet Şöleni, sünnet çocuklarına kına yakılmasıyla devam edecek. Kına yakılmasının ardından sahneye ünlü sanatçı Suzan Kardeş çıkacak ve birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek.

Kapaklı Belediyesi Başkanı Mustafa Çetin, birbirinden eğlenceli etkinliklerin olacağı, Doğukan Alsay’ın sunuculuğunu yapacağı ve ünlü sanatçı Suzan Kardeş’in sahne alacağı 19. Geleneksel Sünnet Şöleni’ne tüm Kapaklı halkını davet etti.

Kaynak: Haber Merkezi