Ali Rıza Özen, İl Başkanlığına aday Ali Rıza Özen, İl Başkanlığına aday

Malkoçlar Sanat Evi’ndeki TEFSAD Dernek Lokali’nde toplanan sanatseverler, aynı zamanda TEFSAD dernek üyeleri olan Semih Akça ve Neslihan Akça’nın yurt içi ve yurt dışından çekmiş oldukları fotoğrafları izlediler.
Hayrabolulu fotoğraf sanatçıları Neslihan Akça’dan “İskeçe Karnavalı” ve “Utanç Müzesi Terezin Kampı” fotoğrafları sunumunun ardından, Semih Akça’nın “Günden Kalanlar”, “Anda Kalanlar” ve “Özgür Küba” fotoğrafları seçkileri büyük beğeniyle izlendi.
Karanlık Oda Fotoğraf Atölyesi ile Eski Fotoğraf Ekipmanları Koleksiyon Odası açılışları da yapıldı.
Fotoğraf sunumlarının ardından verilen arada TEFSAD Karanlık Oda Fotoğraf Atölyesi’nin açılışını Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Berrin Başol ve Hamza Malkoçlar Sanat Evi Kurucusu ve TEFSAD üyesi Derya Malkoçlar birlikte yaptılar. 
Ardından “Eski Fotoğraf Ekipmanları Koleksiyon Odası” açılışında da Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Berrin Başol ve Fotoğraf Sanatçısı Neslihan Akça kurdeleyi birlikte kestiler.
Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Berrin Başol, açılışta yaptığı konuşmada, “Şehrimize bu tür kültür hizmetlerinin sanatseverler tarafından getirilmesinin ve desteklenmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Şehrimize kazandırmış olduğunuz bu hizmetlerinizden dolayı Tekirdağ Kent Konseyi adına sizlere teşekkür ediyorum. Sizler, bu gibi kültür faaliyetlerini sürdürdükçe bizler de sizlere her zaman destek olacağız diyerek sanat yolcuğunuzda başarılar diliyorum” dedi. 
 Sunumların bitiminden sonraki arada derneğe katkılarından dolayı Semih Akça ve Neslihan Akça çiftine plaket takdimini Tekirdağ Eski Kültür Müdürü Mahmet Altaş yaptı.
Hamza Malkoçlar Sanat Evi Kurucusu ve TEFSAD üyesi Derya Malkoçlar’a da derneğe yaptığı katkıların dolayı teşekkür plaketini TEFSAD Başkanı Mehmet Çevik takdim etti.
Ayrıca derneğe uzun yıllardır hizmetlerini esirgemeyen Hilmi Baysal da teşekkür plaketini eşi Gülizar Baysal’ın elinden aldı.
“Karanlık Oda Fotoğraf Atölyesi” için Agrandizör bağışında bulunan emekli öğretmen Habip Ünlü’ye de teşekkür belgesini Dernek Başkanı Mehmet Çevik takdim etti.
Mehmet Çevik, geceye katılan konuklara teşekkürlerini ettikten sonra her çarşamba dernek lokalinde buluştuklarını belirti ve fotoğrafa meraklı herkesi derneğe beklediklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi