Tekirdağ 2023-2024 futbol sezonu U12 Minikler Şenliği müsabakalarında 3. hafta oynandı.

100.YIL LİDERLİĞİ ALDI
A Grubu’nda Tekirdağ İdman Yurduspor, Tekirdağ Gücüspor, Tekirdağspor, Tekirdağ Gündoğduspor, Kumbağspor ve 100. Yılspor yer alıyor.
A Grubu’nda 3. hafta maçında 6 puanlı lider Tekirdağ Gücüspor, 6 puanla 2. basamakta yer alan 100. Yılspor ile kozlarını 13 Kasım Sahası’nda paylaştı. Müsabakayı 100. Yılspor 4-1 kazanarak 9 puanla liderliğe yükseldi. Tekirdağ Gücüspor ise 6 puanda kaldı ve 2. basamakta yer aldı.       
Bir diğer 3 puanlı 3. sıradaki ekip olan Tekirdağ İdman Yurduspor ile puansız olarak 6. basamakta bulunan Tekirdağspor 13 Kasım Sahası’nda karşılaştı. Tekirdağ İdman Yurduspor rakibine şans tanımadı ve maçı 5-2 kazandı. Tekirdağ İdman Yurduspor 6 puanla 3. basamakta yer alırken, Tekirdağspor puansız olarak 6. sırada kaldı.  
Grubun son maçında ise puansız 5. sıradaki Tekirdağ Gündoğduspor ile 3 puanla 4. sıradaki Kumbağspor 13 Kasım Sahası’nda karşılaştı. Tekirdağ Gündoğduspor mücadeleden 2-1 galip ayrılarak 3 puanı kaptı ve 3 puanla 5. sırada yer aldı. Kumbağspor ise aynı puanla4. sırada yer aldı.    

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği A Grubu 3. Hafta Sonuçları

Tekirdağ İdman Yurduspor 5-2 Tekirdağspor
Tekirdağ Gündoğduspor 2-1 Kumbağspor
100. Yılspor 4-1 Tekirdağ Gücüspor

B GRUBU’NDA LİDER AKÇEŞME
B Grubu’nda Süleymanpaşa Namık Kemalspor, Tekirdağ Beden Eğitimi Set Spor, Kazanderespor, Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor, Büyük Çınarlıspor ve Akçeşmespor mücadele ediyor.
B Grubu’nda 3. hafta maçında ise 6 puanlı lider Akçeşmespor ile aynı puanla 2. sırada yer alan olarak 4. sırada yer alan Tekirdağ Beden Eğitimi Set Spor karşılaştı. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan mücadeleyi Akçeşmespor 4-0 kazanmasını bildi. Akçeşmespor 9 puanla lider olurken, Tekirdağ Beden Eğitimi Set Spor 6 puanla 2. sırada kaldı.
Grubun bir diğer maçında 3 puanla 3. sırada yer alan Kazanderespor ile puansız olarak 6. sırada bulunan Büyük Çınarlıspor kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaştı. Mücadeleyi Kazanderespor 5-0 kazanarak 6 puanla 3. sıradaki yerini korudu. Büyük Çınarlıspor ise puansız olarak 6. sırada yer aldı.
Son maçta ise 3 puanla 4. bassamakta bulunan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ile puansız olarak 5. sırada yer alan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor karşı karşıya geldi. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan ve bol gole sahne olan mücadeleyi Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 6-1 galip tamamlamasını bildi. Süleymanpaşa Namık Kemalspor yenilgiye rağmen 3 puanla 4. sırada yer alırken, Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ilk puanlarını aldı ve 3 puanla 5. basamakta yer aldı.  

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği B Grubu 3. Hafta Sonuçları

Süleymanpaşa Namık Kemalspor 1-6 Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor
Büyük Çınarlıspor 0-5 Kazanderespor
Akçeşmespor 4-0 Tekirdağ Beden Eğitimi Set Spor

C GRUBU’NDA GOL SAĞANAĞI
C Grubu’nda Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor, Marmaraereğlisi Belediyespor, Tekirdağ Yılmaz Spor Kulübü, Aslan Yıldızspor, Atletik Yıldızspor ve Şarköyspor yer alıyor.
C Grubu’nun 3. haftasında 6 puana sahip lider Aslan Yıldızspor, puansız olarak 6. sırada yer alan Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor ile karşılaştı. Karadeniz 2 Nolu Saha’da oynanan müsabakada Aslan Yıldızspor şov yaptı ve rakibine gol yağdırdı. Mücadeleyi Aslan Yıldızspor 7-1 kazanarak 9 puanla zirvedeki yerini korudu. Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor ise puansız olarak 6. basamakta yer aldı.
Bir diğer müsabakada 6 puanla 2. sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ile aynı puanla 4. sırada yer alan Şarköyspor karşı karşıya geldi. Karadeniz 2 Nolu Saha’da oynanan müsabakayı Şarköyspor 2-1 kazanarak büyük bir sürprize imza attı. Marmaraereğlisi Belediyespor bu yenilgiye rağmen 6 puanla 3. sırada yer alırken, Şarköyspor 6 puanla 4. sırada yer aldı.
Grubun son maçında ise gol sağanağı vardı. Grupta 3 puanla 3. sırada yer alan Atletik Yıldızspor, puansız olarak 5. basamakta yer alan Tekirdağ Yılmaz Spor Kulübü’nü ağırladı. Karadeniz 2 Nolu Saha’da oynanan mücadeleyi Atletik Yıldızspor şova çevirdi ve 17-0 kazanmayı başardı. Atletik Yıldızspor 6 puanla 2. basamağa yükselirken, Tekirdağ Yılmaz Spor Kulübü puansız olarak 5. sırada kaldı.

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği C Grubu 3. Hafta Sonuçları

Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor 1-7 Aslan Yıldızspor
Atletik Yıldızspor 17-0 Tekirdağ Yılmaz Spor Kulübü 
Şarköyspor 2-1 Marmaraereğlisi Belediyespor

D GRUBU’NDA DEPLASMAN EKİPLERİ GOL ATAMADI
D Grubu’nda Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü, Yeşiltepespor, Çorluspor 1947, Ergene Gençlikspor, Çorlu Trakya Balkanspor ve Çorlu İdman Ocağıspor takımları mücadele ediyor.
D Grubu 3. hafta müsabakalarında 6 puanlı lider Yeşiltepespor, 4 puanla 3. sırada bulunan Çorlu İdman Ocağıspor ile karşılaştı. General Basri Saran Stadı’nda oynanan mücadeleyi Çorlu İdman Ocağıspor 4-0 kazanarak iyi bir galibiyet aldı. Çorlu İdman Ocağıspor 7 puanla 2. sırada yer alırken, Yeşiltepespor 6 puanla 3. sıraya geriledi.
Bir diğer maçta 4 puanla 2. sırada yer alan Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ile 3 puanla 4. sırada yer alan Ergene Gençlikspor kozlarını General Basri Saran Stadı’nda paylaştı. Müsabakayı Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 4-0 galip tamamladı ve 7 puanla zirveye yükseldi. Ergene Gençlikspor ise 3 puanla 5. basamakta yer aldı.
Grubun son maçında ise puansız olarak 5. basamakta yer alan Çorlu Trakya Balkanspor, puansız olarak 6. sırada yer alan Çorluspor 1947 konuk etti. General Basri Saran Stadı’nda oynanması gereken mücadeleyi Çorlu Trakya Balkanspor 3-0 hükmen kazanmayı başardı ve 3 puanla 4. sırada yer aldı. Çorluspor 1947 ise -3 puanla 6. sırada yer aldı. 

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği D Grubu 3. Hafta Sonuçları

Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 4-0 Ergene Gençlikspor
Çorlu Trakya Balkanspor 3-0 Çorluspor 1947
Çorlu İdman Ocağıspor 4-0 Yeşiltepespor

E GRUBU’NDA İŞLER KARIŞIK
E Grubu’nda Çorlu Fenerspor, Sağlıkspor, Çorlu Güven Spor Kulübü, Çorlu Altınoranspor, Çorlu Esentepespor ve Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor yer alıyor.
E Grubu 3. hafta maçlarında 6 puanla zirvede yer alan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor, puansız olarak 6. sırada bulunan Sağlıkspor ile karşılaştı. Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda oynanan ve çekişmeli geçen müsabakayı Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 3-2 kazandı. Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 9 puanla zirvede yer alırken, Sağlıkspor puansız olarak 6. sırada yer aldı.
Bir diğer müsabakada 3 puanlı 2. sıradaki ekip olan Çorlu Güven Spor Kulübü ile 3 puanla 5. sırada yer alan Çorlu Esentepespor kozlarını Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda paylaştı. Çekişmeli geçen mücadeleyi Çorlu Esentepespor 3-1 galip tamamladı ve 6 puanla 2. sıraya yükseldi. Çorlu Güven Spor Kulübü ise 3 puanla 5. sırada yer aldı.
Grubun son maçında ise 3 puanla 4. sıradaki Çorlu Altınoranspor ile 3 puanla 3. basamakta yer alan Çorlu Fenerspor karşılaştı. Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda oynanan maçı gol şova dönüştüren Çorlu Altınoranspor kazandı. Çorlu Altınoranspor maçı 9-0 kazandı. Çorlu Altınoranspor 6 puanla 3. sıraya yükselirken, Çorlu Fenerspor 3 puanla 4. basamakta yer aldı.

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği E Grubu 3. Hafta Sonuçları

Çorlu Fenerspor 0-9 Çorlu Altınoranspor
Çorlu Esentepespor 3-1 Çorlu Güven Spor Kulübü
Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 3-2 Sağlıkspor

F GRUBU’NDA LİDER KAPAKLI SİTE
F Grubu’nda Fevzipaşaspor, Karaağaçspor, Çerkezgücüspor, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor, Çataklıspor, Çerkezköy 1923 Gençlikspor ve Kapaklı Sitespor mücadele ediyor.

F Grubu’nun 3. hafta maçında 6 puanlı lider Kapaklı Sitespor ile 3 puanla 3. sırada bulunan Çerkezköy 1923 Gençlikspor karşı karşıya geldi. Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda oynanan mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi. Kapaklı Sitespor 7 puanla zirvede yer alırken, Çerkezköy 1923 Gençlikspor 4 puanda kaldı ve 5. sırada yer aldı.
Bir diğer mücadelede 1 puanlı 4. sıradaki Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor ile ligden çekilen ve puansız olarak 6. sırada bulunan Karaağaçspor kozlarını paylaşamadı. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor mücadeleyi hükmen 3-0 kazanarak 4 puana ulaştı ve 3. sıraya yükseldi. Karaağaçspor ise -3 puanla 7. basamağa geriledi.
Grubun bir diğer maçında 1 puanla 5. sırada yer alan Çataklıspor ise puansız 6. sıradaki Fevzipaşaspor ile Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda karşılaştı. Çataklıspor mücadeleden 2-1 galip ayrıldı ve 4 puanla 4. sırada yer aldı. Fevzipaşaspor ise puansız olarak 6. sırada yer aldı. 
Grupta 6 puanlı 2. sıradaki Çerkezgücüspor ise 3. haftayı BAY geçti.

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği F Grubu 3. Hafta Sonuçları

Karaağaçspor 0-3 Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor
Çataklıspor 2-1 Fevzipaşaspor 
Kapaklı Sitespor 0-0 Çerkezköy 1923 Gençlikspor
Çerkezgücüspor - BAY

TEKİRDAĞ MARMARA LİDERLİĞİ ELE GEÇİRDİ
Son grup olan G Grubu’nda ise Kapaklıspor, Kapaklı Kartalspor, Sarayspor 1953, Büyük Yoncalıspor, Saray İstiklalspor, Saray Belediyespor, Tekirdağ Marmaraspor ve Küçük Yoncalıspor yer alıyor.

G Grubu 3. hafta maçlarında 6 puanlı lider Tekirdağ Marmaraspor ile 4 puanlı 3. sıradaki Büyük Yoncalıspor kozlarını Saray Şehir Stadı’nda paylaştı. Zorlu geçen mücadeleyi Tekirdağ Marmaraspor 2-1 kazanarak 9 puanla liderliğini sürdürdü. Büyük Yoncalıspor ise 4 puanla 5. basamakta yer aldı.
Bir diğer maçta 6 puanlı 2. sıradaki Kapaklı Kartalspor ise 4 puanla 4. basamakta yer alan Saray İstiklalspor ile karşılaştı. Saray Şehir Stadı’nda oynanan müsabaka 1-1 eşitlikle tamamlandı. Kapaklı Kartalspor 7 puanla 2. basamakta yer alırken, Saray İstiklalspor ise 5 puanla 4. basamakta kaldı.
Grupta 3 puanı bulunan 5. sıradaki Kapaklıspor ise -3 puanla 8. sırada yer alan Saray 1953 ile karşı karşıya gelecekti. Saray Şehir Stadı’nda oynanması gereken mücadeleyi Kapaklıspor, Saray 1953 maça çıkmayınca hükmen 3-0 kazandı ve 6 puanla 3. sırada yer aldı. Sarayspor 1953 ise -6 puanla 8. basamakta kaldı.
Grubun son maçında puansız olarak 6. sırada yer alan Saray Belediyespor ile puansız olarak 7. basamakta yer alan Küçük Yoncalıspor karşılaştı. Maç Saray Şehir Stadı’nda start alan maçı Saray Belediyespor 3-1 kazandı ve 3 puanla 6. sırada yer aldı. Küçük Yoncalıspor ise puansız olarak 7. sırada yer aldı.

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği F Grubu 3. Hafta Sonuçları

Sarayspor 1953 0-3 Kapaklıspor
Saray İstiklalspor 1-1 Kapaklı Kartalspor
Tekirdağ Marmaraspor 2-1 Büyük Yoncalıspor 
Saray Belediyespor 3-1 Küçük Yoncalıspor

Avrupa şampiyonuna Kırklareli'de törenli karşılama Avrupa şampiyonuna Kırklareli'de törenli karşılama

F3F55Bcd 89A3 4230 9F6A 3B43093E11A2D666Baac 71Bc 4C56 8F02 F68Dbaca3D92

Kaynak: İlkay Danacılar