2023-2024 sezonu U17 Kızlar Türkiye Şampiyonası Tekirdağ Grubu müsabakaları kaldığı yerden devam etti. 

Tekirdağ Grubu’nda Kapaklı Kartalspor, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor, Büyük Yoncalıspor ve Sarıyer Belediyespor yer alıyor.

İlk hafta mücadelelerinde Kapaklı Kartalspor 13 Kasım Sahası’nda Sarıyer Belediyespor’u konuk etmişti. Müsabakayı Kapaklı Kartalspor 3-1 kazanmıştı ve gruba iyi bir başlangıç yapmıştı. Bir diğer maçta ise Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Büyük Yoncalıspor ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaşmıştı.

İkinci hafta mücadelelerinde ise Kapaklı Kartalspor, 13 Kasım Sahası’nda Büyük Yoncalıspor ile karşılaştı. Müsabakayı Kapaklı Kartalspor 2-1 kazanarak 2’de 2 yaptı ve 6 puanla zirvede yer aldı. Büyük Yoncalıspor bu yenilgi ile 1 puanda kaldı ve 3. sırada yer aldı.

Kırkpınar Yüzme Şampiyonası başladı Kırkpınar Yüzme Şampiyonası başladı

Diğer maçta ise Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor 13 Kasım Sahası’nda Sarıyer Belediyespor ile kozlarını paylaştı. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor rakibini adeta yedi bitirdi ve maçı 7-1 kazanarak 4 puana yükseldi ve 2. basamakta yer aldı. Sarıyer Belediyespor aldığı bu mağlubiyet sonucu puansız olarak 4. sırada kaldı.

2023-2024 U17 Kızlar Türkiye Şampiyonası Tekirdağ Grubu 2. Hafta Sonuçları  

Sarıyer Belediyespor 1-7 Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor
Büyük Yoncalıspor 1-2 Kapaklı Kartalspor

Kaynak: İlkay Danacılar