Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bu yıl 15 farklı branşta 2 bin 500’ü aşkın öğrencinin katılımıyla 10’uncusu düzenlenecek Yaz Spor Okulu kurslarını ziyaret etti.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın geçen hafta başladığını belirten Akay, “Bu yıl 15 farklı branşta düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuzda öğrencilerimize futbol, kız futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton, kort tenis, okçuluk, halk dansları, kung fu, güreş, işaret dili, bale, temel hareket eğitimi ile tekvando branşlarında kurslar veriyoruz” dedi.

İKİNCİ DÖNEM 22 TEMMUZ’DA BAŞLAYACAK
İlk dönemi 1 Temmuz Pazartesi günü başlayan ve 19 Temmuz Cuma günü sona erecek Yaz Spor Okullarında konusunda uzman eğitmenlerin eğitim vereceğini aktaran Akay, “Yaz Okulu kurslarımızın öğrencilerimizin gelişimine katkılı olacağına inanıyoruz. Bu yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuza 2 bin 500’den fazla öğrencimiz kayıt yaptırdı. İlk dönemi 19 Temmuz’da sona erecek olan Yaz Spor Okulumuzun, ikinci dönemi 22 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve 9 Ağustos Cuma günü sona erecek” dedi.

Trakyagazetesi Yaz Okulları Çocukların Gelişimine Katkı Sağlayacak2

Yeni yüzüyle göz doldurdu Yeni yüzüyle göz doldurdu

Çerkezköy Belediyesi 10. Yaz Spor Okulu’nda halk dansları, işaret dili ve bale kurslarının belediye hizmet binasında çok amaçlı salonda verildiğini anımsatan Akay, “Kort Tenis kursumuz Tepe Piknik Alanı’nda, futbol ve kız futbol kurslarımız 1911 Spor Tesisleri ve 100. Yıl Stadı’nda, diğer bütün kurslarımız ise 29 Ekim Spor Kompleksi’nde veriliyor. Bu vesile ile bir kez daha 10. Yaz Spor Okulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyor, öğrencilerimize ve eğitmenlerimize başarılar diliyorum. Ayrıca bizlere güvenerek çocuklarını Yaz Spor Okulu kurslarımıza kayıt ettiren tüm velilerimize de teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi