Play-off’ta statü gereği  normal sezonda grup ikincilerinin karşılaştığı tek devre Play-Off müsabakalarının 3. haftası oynanacak.

A Grubu’nu 2. sırada tamamlayan Aydoğdu Gençlikspor, B Grubu’nu 2. sırada tamamlayan Yavuzspor, C Grubu’nu 2. sırada tamamlayan Çorlu Güven Spor Kulübü, D Grubu’nu 2. sırada tamamlayan Taşkıranlar Samsungücüspor ve E Grubu’nu 2. sırada tamamlayan Güngörmezspor Play-Off grubunda mücadele ediyor.

MÜTHİŞ KAPIŞMA
Grupta 3. hafta mücadelesinde 4 puanla 2. sırada yer alan Taşkıranlar Samsungücüspor, 3 puanla 3. basamakta yer alan Aydoğdu Gençlikspor ile kozlarını Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda saat 20.30’da paylaşacak. Taşkıranlar Samsungücüspor 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Bu maçlarda Taşkıranlar Samsungücüspor 2 gol atarken kalesinde 1 gol gördü. Aydoğdu Gençlikspor ise 1 maç eksiği ile 3 puanda yer alıyor. İlk maçını 6-0 kazanan Süleymanpaşa temsilcisi kalesinde gol görmedi.

PUANSIZ İKİ EKİBİN MÜCADELESİ
Bir diğer müsabakada puansız iki ekibin mücadelesinde 4. sıradaki Yavuzspor ile 5. basamakta yer alan Çorlu Güven Spor Kulübü Marmaraereğlisi Sahası’nda karşılaşacak. Müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Yavuzspor oynadığı 1 maçta puan alamazken 2 gol attı ve kalesinde 7 gole engel olamadı. Çorlu Güven Spor Kulübü ise 2 maçta 2 yenilgi alarak gol atamadı ve kalesinde 7 gol gördü. 

GÜNGÖRMEZSPOR BAY GEÇECEK
Grupta 2 maçta topladığı 4 puanla zirvede yer alan Güngörmezspor 3. haftayı BAY geçecek. Güngörmezspor 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alırken rakip kalelere 8 gol attı ve kalesinde 3 gol gördü.

Edirne 2. Amatör’de play-off tamamlandı Edirne 2. Amatör’de play-off tamamlandı

2023-2024 sezonu 2. Amatör Küme Play-Off 3. Hafta Fikstürü

Aydoğdu Gençlikspor - Taşkıranlar Samsungücüspor 
Çorlu Güven Spor Kulübü - Yavuzspor
Güngörmezspor - BAY

Kaynak: İlkay Danacılar