Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği görevinden istifa eden Aynur Terzi’nin yerine Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Atakan Uzel, vekil olarak atandı. 

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında alınan karar ile Genel Sekreter Vekilliğine getirilen Uzel, eleştirilerin de odağında oldu. 

Gazeteci eşi olması nedeniyle atandığına ilişkin iddiaların yanı sıra, siyasilere hakaret ettiği gerekçesiyle beraat kararı alınan yargı süreci de gündeme geldi.

Mahkemenin beraat kararı verdiği bir dava sürecinin gündeme getirilmesinin art niyetli olduğu kaydedilirken, gazeteci eşi olduğu için de tepki çektiği belirtiliyor.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nun, Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten birini Genel Sekreter olarak vekaleten atamasını yaparken, gazeteci eşi olması kıstasını düşünerek karar verecek sığlıkta değildir diye düşünüyorum...bu yönde umut ediyorum...

Genel Sekreterlik görevini büyük bir iş disiplini ve liyakat ile yürüten Aynur Terzi’den bosalan koltuğa oturan Uzel’in, aynı şekilde devam etmesi dileğiyle, hayırlısı olsun