Tekirdağ 2023-2024 futbol sezonunda başlayan U12 Minikler Şenliği müsabakaları 45 takımın katılımıyla tek devreli lig usulüne göre 7 grupta oynatılıyor. Maçlarda ikinci hafta programı açıklandı.

A Grubu’nda Tekirdağ İdman Yurduspor, Tekirdağ Gücüspor, Tekirdağspor, Tekirdağ Gündoğduspor, Kumbağspor ve 100. Yılspor yer alıyor.

A Grubu’nda 2. hafta maçında 3 puanlı lider Tekirdağ Gücüspor, 3 puanla 2. basamakta yer alan Kumbağspor ile kozlarını 13 Kasım Sahası’nda saat 19.00’da paylaşacak.
Bir diğer 3 puanlı 3. sıradaki ekip olan 100. Yılspor ile puansız olarak 5. basamakta bulunan Tekirdağspor 13 Kasım Sahası’nda karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de oynanacak. 
Grubun son maçında ise puansız 4. sıradaki Tekirdağ İdman Yurduspor ile puansız 6. sıradaki Tekirdağ Gündoğduspor 13 Kasım Sahası’nda karşılaşacak. 

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği A Grubu 2. Hafta Fikstürü

Tekirdağ İdman Yurduspor - Tekirdağ Gündoğduspor
Tekirdağspor - 100. Yılspor
Tekirdağ Gücüspor - Kumbağspor

B Grubu’nda Süleymanpaşa Namık Kemalspor, Tekirdağ Beden Eğitimi Set Spor, Kazanderespor, Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor, Büyük Çınarlıspor ve Akçeşmespor mücadele ediyor.

B Grubu’nda 2. hafta maçında ise 3 puanlı lider Akçeşmespor ile puansız olarak 4. sırada yer alan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor karşılaşacak. Mücadele Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 19.00’da oynanacak.
Grubun bir diğer maçında 3 puanla 2. sırada yer alan Tekirdağ Beden Eğitimi Set Spor ile 3 puanlı bir diğer ekip olan Kazanderespor kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaşacak.
Son maçta ise puansız iki ekibin mücadelesinde 5. basamaktaki Büyük Çınarlıspor ile 6. sıradaki Süleymanpaşa Namık Kemalspor karşı karşıya gelecek. Mücadele Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanacak.

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği B Grubu 2. Hafta Fikstürü

Süleymanpaşa Namık Kemalspor - Büyük Çınarlıspor
Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor - Akçeşmespor
Tekirdağ Beden Eğitimi Set Spor - Kazanderespor

C Grubu’nda Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor, Marmaraereğlisi Belediyespor, Tekirdağ Yılmaz Spor Kulübü, Aslan Yıldızspor, Atletik Yıldızspor ve Şarköyspor yer alıyor.

C Grubu’nun 2. haftasında 3 puana sahip lider Aslan Yıldızspor, 3 puanla 3. basamakta yer alan Şarköyspor ile karşılaşacak. Karadeniz 2 Nolu Saha’da oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak.
Bir diğer müsabakada 3 puanla 2. sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ile puansız olarak 6. sırada yer alan Tekirdağ Yılmaz Spor Kulübü karşı karşıya gelecek. Müsabaka Karadeniz 2 Nolu Saha’da oynanacak.
Grubun son maçında ise puansız olarak 4. sırada yer alan Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor, puansız olarak 5. basamakta yer alan Atletik Yıldızspor’u ağırlayacak. Mücadele Karadeniz 2 Nolu Saha’da oynanacak.

1. Amatör’e yükselen takımlar belli oldu 1. Amatör’e yükselen takımlar belli oldu

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği C Grubu 2. Hafta Fikstürü

Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor - Atletik Yıldızspor 
Aslan Yıldızspor - Şarköyspor
Marmaraereğlisi Belediyespor - Tekirdağ Yılmaz Spor Kulübü

D Grubu’nda Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü, Yeşiltepespor, Çorluspor 1947, Ergene Gençlikspor, Çorlu Trakya Balkanspor ve Çorlu İdman Ocağıspor takımları mücadele ediyor.

D Grubu 2. hafta müsabakalarında 3 puanlı lider Ergene Gençlikspor, 1 puanla 4. sırada bulunan Çorlu İdman Ocağıspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 19.00’da General Basri Saran Stadı’nda oynanacak.
Bir diğer maçta 3 puanla 2. sırada yer alan Yeşiltepespor ile puansız olarak 6. sırada yer alan Çorluspor 1947 kozlarını General Basri Saran Stadı’nda paylaşacak.
Grubun son maçında ise 1 puanla 3. basamakta yer alan Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ise puansız olarak 5. sırada yer alan Çorlu Trakya Balkanspor’u konuk edecek. Müsabaka General Basri Saran Stadı’nda başlayacak.

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği D Grubu 2. Hafta Fikstürü

Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü - Çorlu Trakya Balkanspor
Ergene Gençlikspor - Çorlu İdman Ocağıspor 
Yeşiltepespor - Çorluspor 1947

E Grubu’nda Çorlu Fenerspor, Sağlıkspor, Çorlu Güven Spor Kulübü, Çorlu Altınoranspor, Çorlu Esentepespor ve Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor yer alıyor.

E Grubu 2. hafta maçlarında 3 puanla zirvede yer alan Çorlu Esentepespor, puansız olarak 4. sırada bulunan Çorlu Fenerspor ile karşılaşacak. Müsabaka Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda saat 19.00’da start alacak.

Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor ile Çorlu Fenerspor karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 15.30’da Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda oynanacak.
Bir diğer müsabakada 3 puanlı 2. sıradaki ekip olan Çorlu Altınoranspor ile 3 puanla 3. sırada yer alan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor kozlarını Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda paylaşacak.
Grubun son maçında ise puansız 5. sıradaki Çorlu Güven Spor Kulübü ile puansız 5. basamakta yer alan Sağlıkspor karşılaşacak. Mücadele Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda oynanacak.

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği E Grubu 2. Hafta Fikstürü

Çorlu Fenerspor - Çorlu Esentepespor
Çorlu Altınoranspor - Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor
Sağlıkspor - Çorlu Güven Spor Kulübü

F Grubu’nda Fevzipaşaspor, Karaağaçspor, Çerkezgücüspor, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor, Çataklıspor, Çerkezköy 1923 Gençlikspor ve Kapaklı Sitespor mücadele ediyor.

F Grubu’nun 2. hafta maçında 3 puanlı lider Kapaklı Sitespor ile 1 puanla 3. sırada bulunan Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor karşı karşıya gelecek. Müsabaka Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak.
Bir diğer mücadelede 3 puanlı 2. sıradaki Çerkezgücüspor ile puansız olarak 5. sırada bulunan Fevzipaşaspor kozlarını Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda paylaşacak.
Grubun bir diğer maçında 1 puanla 4. sırada yer alan Çataklıspor ise puansız 6. sıradaki Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda karşılaşacak.
Grupta puansız olarak 7. basamakta bulunan Karaağaçspor ise 2. haftayı BAY geçecek.

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği F Grubu 2. Hafta Fikstürü

Fevzipaşaspor - Çerkezgücüspor
Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor - Kapaklı Sitespor
Çerkezköy 1923 Gençlikspor - Çataklıspor
Karaağaçspor - BAY

Son grup olan G Grubu’nda ise Kapaklıspor, Kapaklı Kartalspor, Sarayspor 1953, Büyük Yoncalıspor, Saray İstiklalspor, Saray Belediyespor, Tekirdağ Marmaraspor ve Küçük Yoncalıspor yer alıyor.

G Grubu 2. hafta maçlarında 3 punlı lider Büyük Yoncalıspor ile 3 puanlı 4. sıradaki Saray İstiklalspor kozlarını Saray Şehir Stadı’nda saat 18.30’da paylaşacak.
Bir diğer maçta 3 puanlı 2. sıradaki Tekirdağ Marmaraspor ise puansız olarak 5. basamakta yer alan Saray Belediyespor ile karşılaşacak. Müsabaka Saray Şehir Stadı’nda oynanacak.
Grupta 3 puanı bulunan 3. sıradaki Kapaklı Kartalspor ise puansız olarak 8. sırada yer alan Saray Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele Saray Şehir Stadı’nda başlayacak.
Grubun son maçında puansız olarak 6. sırada yer alan Kapaklıspor ile puansız olarak 7. basamakta yer alan Küçük Yoncalıspor karşılaşacak. Maç Saray Şehir Stadı’nda start alacak.

2023-2024 sezonu U12 Minikler Şenliği G Grubu 2. Hafta Fikstürü

Büyük Yoncalıspor - Saray İstiklalspor
Kapaklı Kartalspor - Sarayspor 1953
Saray Belediyespor - Tekirdağ Marmaraspor
Küçük Yoncalıspor - Kapaklıspor

Kaynak: İlkay Danacılar